VarTime Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Twój nick: VarTime Nazwa serwera: Only DD2 Screeny: Taaa, wrzuciłem były czyste to dostałem perma xDDDD [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GreenHaze.pl [AMXBans] Powod: 'Milego *testowania serwerow* nie pozdrawiam^^' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:481926791' [AMXBans] Twoje IP: '37.47.250.91' [AMXBans] =============================================== Opis sytuacji: Grałem niby podejrzanie dostałem ssy, wrzuciłem, były czyste, grałem 12h i dostałem perma. Kupiłem VIP.a i miałem steama i wrzuciłem czyste ssy, więc domagam się o wrzucenie demka i rozpisanie bardzo szczegółowo udowadniające, że mam WH i tyle... Dziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 14 Marca 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Tu właśnie SĘK bo po tych ss'ach byłeś pod jeszcze większym nadzorem To żeby mieć 1.6 na steam to kwestia 3 zł xD i to już nie jest jakiś PRESTIŻ i immunitet że o STEAM i jestem czysty wypierd*alać z banami Na Chat Boxie pokazałeś swój poziom i kulturę Wieczorem jak znajdę na Ciebie czas to rozpiszę, mi się nie spieszy. @ Excellent. jeśli chcesz to też rozpisz @ RekaWatykanu Ty też możesz, bo dzięki Tobie zacząłem go obserwować Później albo jutro zrobię edit mojego posta i dam akcje. @ VarTime noo wiem xd nie musisz mnie tego mówić Edytowane 14 Marca 2019 przez PaeK Przez Excellent., 14 Marca 2019 Okej Paweł tylko dziś nie dam rady :D Ale widzę, że nasz szefu @Takkar już się tym zajmuje więc myślę, że odpowiednio wybierze kare dla niego :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VarTime Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 18 minut temu, PaeK napisał: Tu właśnie SĘK bo po tych ss'ach byłeś pod jeszcze większym nadzorem To żeby mieć 1.6 na steam to kwestia 3 zł xD i to już nie jest jakiś PRESTIŻ i immunitet że o STEAM i jestem czysty wypierd*alać z banami Na Chat Boxie pokazałeś swój poziom i kulturę Wieczorem jak znajdę na Ciebie czas to rozpiszę, mi się nie spieszy. @ Excellent. jeśli chcesz to też rozpisz @ RekaWatykanu Ty też możesz, bo dzięki Tobie zacząłem go obserwować Później albo jutro zrobię edit mojego posta i dam akcje. Nie obchodzi mnie kto i co. Do 24h czas macie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 14 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) @ Y .Rozpisze demko i podejmnie ostateczną decyzję. Poczekaj cierpliwie. Edytowane 14 Marca 2019 przez Takkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 1:20 - Leci modelowo af 2:11 - Strzela przez ścianę idealnie po modelu 3:24 - Znowu modelowo 4:53 - Strzela zanim zobaczył przeciwnika 5:48 - Nie będę tego komentował 7:27 - Wyleciał na niego wcelowany Ban zostaje :(( Link do HLTV http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1903132108-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 1:21 - Gracz chcąc wyjść na gale chowa się przed granatem, którego nie miał prawa zobaczyć/usłyszeć 3:32 - Dostał dwa flesze na łeb i biegnie sobie dalej "nie widząc" gdzie idzie 5:39 - Rzuca sobie flesza na morde i jest świadom, gdzie co jest (Jeśli spauzujecie demko to smoke zniknie i wszystko widać :>) 5:45 - Dostaje dwa flesze i jeszcze sobie zabija chłopa 6:13 - Ciekawe skąd wiedział, że ide na plecy na walku XDDDD 7:21 - Dobrze sie tam na Dudzia czai; 7:27 - Nostradamus 8:49 - Kolejny flesz na morde i co zrobił po tym? Tylko sie cofnął i dorzucił od siebie 8:58 - On chyba słyszy jak te granaty w powietrzu latają 10:57 - Już mnie irytuje ten anty flesz 11:15 - Chyba za szybko zaczynasz strzelać heh 12:04 - Tutaj sie pochwale swoim killem 12:24-12:27 - Elo anty flesz znowu 13:12 - Niby tam wychylił na mida, nic nie słyszał i nie widział. Rzuca śmiesznego nejda na blisko i cofa pod anarchie 21:09 - MÓJ ULUBIONY MOMENT http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1903132108-de_dust2.dem.zip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi