surrender Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Hejka! Jestem tutaj nowa, więc muszę się przywitać, prawda? Więc tak, jestem Paulina, mam 16 lat. Mieszkam na takim troszkę "zadupiu", że tak to ujmę Zajmuję się grafiką, a przynajmniej jest to moje hobby. Uwielbiam to robić, zajmuje mi to czas, a przy okazji mogę wykazać się innym swoimi umiejętnościami. Zajmuję się grafiką już około rok. Moje prace można zobaczyć TUTAJ. Mam nadzieję, że i Wam się spodobają. Z chęcią poznam się ze wszystkimi, obczaję co i jak Na sieć trafiłam przypadkowo, ale nie powiem, bardzo się cieszę! Mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie ;) Pozdro! Edytowane 15 Marca 2019 przez surrender 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pix0n Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Siemanko Witamy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Hejka! Chciałbym Cię zobaczyć w mojej ekipie grafików! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Hejoooo!! Zapraszam na Teamspeak ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Hejka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XJarAnYMiS Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctorr Opublikowano 16 Marca 2019 ✪ Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Czeeeeść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Siemka! Chętnie się czegoś od Ciebie pouczę z grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Heejciaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Witaj na sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Masno mi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Siemka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojas Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Witam Cię bardzo, ale to bardzo serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Witam! Zapraszam do ekipy grafików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 16 Marca 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Witaaam Najlepsza praca chyba (wg mnie) to ta z "PARTICLES" bałdzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi