Właściciel Takkar Opublikowano 17 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Wymiary grafiki: Dowolne Napisy: Turniej 1 z 10/ GreenHaze.pl Tematyka: 1 z 10 Format: dowolny Dodatkowe informacje (kolorystyka, efekty itp.): chodzi o napis/ banner pod konkurs 1 z 10. Kontakt: forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jasne szefie, na kiedy ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Na spokojnie w wolnym czasie, kiedy macie czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 COś do poprawki, jakieś sugestie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Wrzucę coś jak będę miała czas. Edytowane 25 Marca 2019 przez nicky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`LemonHaze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @ Takkarpotrzebne jeszcze to czy mogę zamknąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Poczekam jeszcze na pracę @ nicky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`LemonHaze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Coś odemnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Całkiem o tym zapomniałam, przepraszam @ Takkar Jutro na 100% zrobię, mam wolne, więc można mi wierzyć na słowo @ Takkar Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez nicky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 @ `LemonHaze na przyszłość bannery polecam robić w mniejszej wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`LemonHaze Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 @ Y . polecam zapoznac sie ze zleceniem napisane jest dowolna. Nasz klijent nasz pan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Dzięki, ślicznie, git. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyśka Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi