Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odrzucone Pawe na UBT

XJarAnYMiS

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

- Minimum 50 postów. +

- Umiejętność pracowania w grupie. +

- Minimum 16 lat. -

- Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów. +

- Sprawny komputer. +

- Pojęcie na temat demek i ssów. +/-

Wzór:

Imię: Paweł

Umiejętność sprawdzania demek (0-10):7

Umiejętność sprawdzania screenów (0-10):7-8

Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Dużo mogę czasami nawet cały dzień :)

Dlaczego właśnie Ty?: No chciałbym spróbować jak to jest wiem że to jest odpowiedzialne stanowisko ale spróbować każdy może dużo razy widziałem jak to robi kumpel mianowicie chodzi mi o to że towarzyrzyłem mu przy sprawdzania SS i demek i myślę że sobieporadzę 

Coś o sobie: Mam na imię Paweł mam 15lat lubię grać w piłkę nożną siatkówkęgrać w CS itp. :D

@ Pix0n

pytanie czy umiałbys odróżnić cheata od skilla na podstawie demka

Owszem bo już byłem adminem i potrafię odrużniać wspomagacze od skilla ;)

Edytowane przez Pawe

Na NIE

Umiejętność sprawdzania demek (0-10):7dużo razy widziałem jak to robi kumpel mianowicie chodzi mi o to że towarzyrzyłem mu przy sprawdzania SS i demek i myślę że sobieporadzę 

Pojęcie na temat demek i ssów. +/- (Umiejętność sprawdzania demek (0-10):7, Umiejętność sprawdzania screenów (0-10):7-8) Albo wiesz, albo nie wiesz

- Nie wydajesz mi się na odpowiedniego kandydata

• Superka 1

Na nie. ): 

-Mega słabe podanie napisane tak jak z telefonu w jakimś autobusie „na szybciutko”.

-Piszesz podanie na moderatora i w tym samym tygodniu na UBT. Nie mówię, że sobie nie poradzisz, ale czasem możesz się zdziwić nawałem obowiązków.

-Tak jak Krystian wyżej. Sprawdzanie demek i ss z kolegą nie wydaję mi się oceną Twoich umiejętności na 7-8.

+Ambitny

• Superka 1

Na nie

Przydałaby się pomóc chłopakom bo ja jestem mniej aktywny ostatnio, ale

Jednak to jest odpowiedzialne stanowisko jak sam napisales

Jak grałem z tobą na jednym serwerze zbyt dobrze nie grasz więc tu nasuwa się pytanie czy umiałbys odróżnić cheata od skilla na podstawie demka. 

-Malo się rozpisales

- Podanie do dupy porostu na odwal się napisane 

• Like 1
  • Superka 1

Jestem Nie 70% na Tak 30% 

Widać że jesteś fajną osóbką ale pchasz się wszędzie. Pierw moderator teraz UBT musisz zająć się jednym później zaczynaj z drugim ;)

Wiek -

Doświadczenie -/+

Ogarniety -/+ 

I stanowczo mniej komputera więcej ortografii ;)

Z fartem  

• Superka 1

• Właściciel

Zdecydowane NIE 

Ubt to odpowiedzialne stanowisko, nie muszę nic więcej pisać. 

Składasz podanie na moda, chwilę później ubt.. (pierwszy punkt wyklucza drugi). 

Zbyt mało Cie znam, żeby Ci udostępnić dostęp do serca forum (bansów). 

I najważniejszy punkt.. :

Nie spełniasz wymagań, w stu procentach. 

• Superka 1

• Administrator

Jestem na nie:

- mało Cię znam;

- UBT to odpowiedzialne stanowisko a do tego musimy uważać żeby czasem nie przyjąć jakiejś osoby która może zrobić po prostu BURZE

- najpierw mod teraz UBT - nieeee 

• Superka 1

Jestem na TAK.

Możecie się zdziwić, ale po co odrzucać od razu podanie ? Najlepszą nauką jest praktyka :) Jeżeli będziecie każdego odrzucać na starcie to na pewno nie nauczy się. Moim zdaniem jakieś testy trzeba mu zrobić z paczek ss'ów oraz dać mu 1,2 demka do rozpisania.

+Wiek 

+ Chłop ma chęci i stara się, po co mu blokować szanse ?

Jedynym minusem, jest ortografia. Nothing  person, ale "odrużniać"   "jak to jest wiem że to jest " "towarzyrzyłem"  "Dużo mogę czasami nawet cały dzień"

Ale co ja tam wiem cnie ? 

Edytowane przez RadosławNaKomendzie
  • Superka 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.