Cukierkoofa Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witam cieplutko ^^ Jestem Roksana. Mam rocznikowo 17 latek ,p Słabiutka jestem w przywitaniach, trochę się krępuje tym bardziej że nikogo nie znam, ale wszystko przedemną Parę słów na mój temat heh. Interesuję się muzyką, aktorstwem, informatyką. Uczęszczam do technikum, jestem na kierunku hotelarz (nie polecam). Cały mój wolny czas to praktycznie gra, taki mały nolife ze mnie hahah. To tyle, nie będe was za mocno zanudzać tu xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witamy cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cola Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Witaj ! Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Cola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Heeeeejoooo Zapraszam na Teamspeak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Czytam czytam a tu nagle TO Interesuję się muzyką, aktorstwem, informatyką. Witam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witaj Roksano. Też byłam na kierunku hotelarz, znam Twój ból. Witaj na sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witamy na sieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witaajmoja też ma Roksana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Cześć, witaj na sieci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pix0n Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 hi Roksanaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctorr Opublikowano 7 Kwietnia 2019 ✪ Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Hahahaha... już widzę, że jesteś pozytywną osobą Siemankoooo koleżanko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Witaj na sieci! Wbijaj na ts'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi