sv_cheats 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Twój nick: sv_cheats 1 Screeny: dostałem bana za config bo wpisałem w console pod mwhdown " +duck;wait;-duck" Opis sytuacji: nie wiedziałem, że to zakazane a kumpel mi mówił że to przydatne, no to wpisałem w cfg i banik serw był pusty :O chciałem tylko sprawdzić jak sie tego używa, oczywiście już usunięte z cfg, liczę na pozytywne rozpatrzenie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 No to jest DUCK z waitem -.- Co z tego, że serwer pusty skoro AC nie był wyłączony? *WYKRYTO* GstrafeHack" Jednego waita mogę wybaczyć. Daję UB Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi