sv_cheats 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Powód nadania kary: plagiat Ilość punktów: 5 Osoba udzielająca kary: leniad Data otrzymania kary: 25 luty Informacja dla użytkownika: Brak Wyjaśnienia: Każdy wie co to znaczy. Coś od siebie: Się nie powtórzy Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez sv_cheats 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Pierwsze co powinieneś zrobić, to złożyć apelację o zdjęcie warna/warnów, Ty tego nie zrobiłeś tylko od razu przeszedłeś do odrabiania. No ale zezwalam. A teraz co do tych "poradników". Za pierwszy i drugi poradnik mogę zdjąć Ci jednego warna, są na tyle proste, okrojone i napisane "na szybko", że jeden warn mniej jest wystarczającą nagrodą za czas jaki nim poświęciłeś. Poradnik na YT, jakość fatalna, dźwięk oraz tłumaczenie też zostawia wiele do życzenia, mi to wygląda na zwykła fuszerkę - coś takiego nie przejdzie, dodatkowo nie mamy jak zweryfikować, że jest to poradnik Twojego autorstwa. Musisz postarać się bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) 44 minuty temu, LeiNad napisał: Pierwsze co powinieneś zrobić, to złożyć apelację o zdjęcie warna/warnów, Ty tego nie zrobiłeś tylko od razu przeszedłeś do odrabiania. No ale zezwalam. A teraz co do tych "poradników". Za pierwszy i drugi poradnik mogę zdjąć Ci jednego warna, są na tyle proste, okrojone i napisane "na szybko", że jeden warn mniej jest wystarczającą nagrodą za czas jaki nim poświęciłeś. Poradnik na YT, jakość fatalna, dźwięk oraz tłumaczenie też zostawia wiele do życzenia, mi to wygląda na zwykła fuszerkę - coś takiego nie przejdzie, dodatkowo nie mamy jak zweryfikować, że jest to poradnik Twojego autorstwa. Musisz postarać się bardziej. co do pierwszych poradników, nie ma takiego czegoś że za dwa 1 XDDD śmieszny jesteś pod tym względem, co tu jest więcej napisane pwiedz mi ? Co do filmiku, napisałem że jakość słaba Proszę o wypowiedź kogoś innego, ponieważ ten ktoś, podejrzewam, że może działa negatywnie w moim kierunku, ponieważ jego przyjaciel został z banowany troszkę dzięki mnie dziwięk słabej jakości ? kup lepsze słuchawki K***wa i robię to na przykładzie pracy dla @ DD2 Ebzdyberybencujsz'a, więc jak może być nie moja. XDDDDD CZŁOWIEKU BOLI CIE DUPA? czy co? bo nie czaje? czy na tych dziurach w Częstochowie za mocna cię wybujało? XD Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez sv_cheats 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dobra, widzę, że się chyba nie zrozumieliśmy. To, że Ci zdjąłem 1 warna za 2 poradniki to jest tylko i wyłącznie moje dobre serce, mogłem równie dobrze Ci je wszystkie odrzucić i nie odpracowałbyś ani jednego. Co do tego poradnika od @ Y ., jakbyś zrobił lepszy research na forum, to zauważyłbyś, że za ten poradnik również warna nie zdjęliśmy, no ale lepiej wyrwać kontekst, aniżeli przedstawić całość sytuacji. Jak już nagrywasz poradnik na YT to rób to porządnie, zadbaj o jakość audiowizualną, a nie robisz na odpierdol i liczysz, że to przejdzie - na pewno nie u Nas. Warn to jest kara dla Ciebie, dajemy szansę ją odpracować, ale trzeba się postarać. Jeżeli nie chce Ci się zrobić czegoś porządnie, zapłać za warny, wtedy się nie napracujesz. Nie wiem o jakim "przyjacielu" wspominasz, jakieś dobre bajki zaczynasz tu wciskać, dla mnie wszyscy na tej sieci są obcymi ludźmi, każdego traktuję jedną miarą, więc skończ pierdolić farmazony, że niby działam negatywnie w Twoim kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @ LeiNadTo jeżeli filmik się nie podoba proszę wersja pisana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Niech Ci będzie, warn zdjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi