LeiNad Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Witajcie moi kochani! Nadszedł czas na ogłoszenie wyników pierwszej rekrutacji na moderatora w tym roku. Na wstępie chcielibyśmy podziękować wszystkim kandydatom, którzy wzięli udział w rekrutacji, Wasz odzew był większy niż myśleliśmy. Niestety z 7 osób które złożyły podanie musieliśmy wybrać trójkę najlepszych, nie był to prosty wybór. Zacznę od wymienienia osób które się nie dostały: - @ Excellent. - Nie zostałeś wybrany, ponieważ byli lepsi od Ciebie. Niestety odstawałeś w niektórych aspektach, ale jesteś na bardzo dobrej drodze do nowego stanowiska, nie poddawaj się i zapraszamy do złożenia podania w następnej rekrutacji. - @ Anaboliczny Radek - Twoje podanie było mocno zachęcające, zastanawialiśmy się nad Tobą, ale niestety brakło tego czegoś, tego zaangażowania w rozwój sieci. Jesteś jeszcze "świeży" na forum, musisz się bardziej pokazać użytkownikom, być może następnym razem się uda. - @ Pawe - Nie zostałeś wybrany, ponieważ nie wydajesz się osobą odpowiednią na to stanowisko, przynajmniej na ten moment. Twoje podanie było najmniej zachęcające, z licznymi błędami interpunkcyjnymi, nie wyglądało to dobrze. Dodatkowo jesteś jeszcze młody, lubi Cię ponieść energia i emocje. Zapraszamy do startu w następnej rekrutacji. - @ druid - Nie zostałeś wybrany, ponieważ... tak samo jak w przypadku Excellenta, brakło Ci bardzo niewiele. Chcielibyśmy, abyś bardziej się skupił w redakcji, ponieważ jest ona z lekka zaniedbana. Wiemy, że na ten moment masz ograniczony czas, więc kolejne, większe obowiązki mogłyby Cię przygnieść, co nie zmienia faktu, że w następnej rekrutacji chcemy Cię zobaczyć. Jeszcze raz dziękujemy za wzięcie udziału, jesteście mile widziani w kolejnej rekrutacji, prosimy się nie poddawać! A oto osoby które się dostały i od dzisiaj są nowymi członkami zarządu sieci GreenHaze.pl! - @ Tyśka - Zostałaś przyjęta, ponieważ Twoje podanie od razu Nas zainteresowało. Wiemy, że masz duże doświadczenie w moderacji forum i nie tylko, jest to dla Ciebie chleb powszedni, więc dasz sobie radę z nowymi obowiązkami. Zauważyliśmy Twoje zainteresowanie działami forum, zgłaszałaś tematy które potrzebowały przejrzenia - jest to duży plus. Na plus jest również Twoja bezkonfliktowość, obiektywność oraz zaangażowanie. Witamy w ekipie! - @ Masłooo - Zostałeś przyjęty, ponieważ wydajesz się osobą która zasługuje na to stanowisko. Tak samo jak Tyśka, dążysz do rozwoju Naszego forum poprzez tworzenie dla Nas serwerów - bardzo to doceniamy. Jesteś już pełnoletni, widać to po Tobie, nie wdajesz się w konflikty, jesteś obiektywny i bezstronny, są to bardzo ważne cechy. Witamy w ekipie! - @ Y .- Zostałeś przyjęty, ponieważ... sami do końca nie wiemy. Mieliśmy duży problem z wyborem 3 osoby. Po przeanalizowaniu wielu czynników, wybór padł na Ciebie. Osobiście byłem za Tobą, ponieważ wiem jak pracujesz jako grafik, nie mogę Ci niczego zarzucić. Martwiliśmy się co do Twojego wieku oraz natłoku obowiązków, ale mamy nadzieję, że podjęliśmy dobry wybór. Witamy w ekipie! Życzymy powodzenia na nowym stanowisku, mamy nadzieję, że Nasza współpraca będzie harmonijna i owocna. Do zobaczenia w kolejnej rekrutacji! 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furyy Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Gratulację dla przyjętych oraz dla tych, którzy startowali na te stanowisko ! 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Gratulacje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Gratulacje! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cola Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Gratulacje @ Masłooo@ Tyśka@ Y .<3 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Gratuluję nowym Zielonym, tylko się spróbujcie wywyższać wrrr ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Gratulacje ;) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyśka Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 O kurczę szczerze nie spodziewałam się, dziękuję za zaufanie. ;) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Gratuluję mam nadzieję że się pojawię w następnym podaniu ? 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Dziękuję za danie szansy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 To dla mnie zaskoczenie, osobiście myślałem, że Rafał zostanie wybrany nie ja. Od siebie mogę powiedzieć, że nie zawiodę na żadnych z moich dotychczasowych stanowisk (na moderatorze zwłaszcza) oraz wielkie dzięki za danie mi szansy. Oczywiście gratuluję innym a dla reszty życzę powodzenia przy kolejnej rekrutacji ! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Gratuluję. Jak wykończycie @ LeiNad psychicznie to stawiam piwo, mi powoli się udaje. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Gratuluję! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Gratulację kochani! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi