Nozynas Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Ogólny wzór odbanowania: Twój nick: PITA CHLEBAIP/SteamID:STEAM_0:1:28265787 Nazwa serwera: ONLY DD2 Data otrzymania bana: Nie wiemMapa: DD2 Powód bana: nie znam, nic w konsoli nie mam poza tym, że "you have been banned from this server"Screeny: BRAK, w cstrike nic nie mam Opis sytuacji: brak sytuacji? EDIT: Prośba o kogoś o zajrzenie w logi za co mam bana, bo tak jak napisałem w konsoli nie mam informacji. Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Nozynas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie masz bana ani na nick, ani na steam id. Prawdopodobnie IP się pokryło z istniejącym już banem. Polecam reset routera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozynas Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie pomogło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Jako iż nikt się nie wypowiada to ułatwie robię ludzia. Pewnie masz zmienne lub nowy router Daj swoje IP. Jeżeli nie będzie bana to Paek powinien coś zdziałać. Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Dayloos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozynas Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 89.64.6.107 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zrestartuj router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Sprawdź teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozynas Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Zly adres ip podalem i nadal mi nie dziala, 192.168.0.45 Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez Nozynas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) To jest lokalny adres routera. @ Nozynas teraz powinno działać. Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez evil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozynas Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 git, niech ktos z sila zamyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi