Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odrzucone Podanie by Bullecik

Bullecik

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

- Minimum 50 postów. -

- Umiejętność pracowania w grupie. +

- Minimum 16 lat. +

- Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów. +

- Sprawny komputer. +

- Pojęcie na temat demek i ssów. +

Wzór:

Imię:  Dominik

Umiejętność sprawdzania demek (0-10): 6-7

Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): 7

Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Dużo z 5h dziennie

Dlaczego właśnie Ty?: Jestem pracowity więcej będę siedział na forum jak będę miał ową rangę i miałem ale już nie mam UbTeam na innej sieci.

Coś o sobie: Cześć mam na imię Dominik. Pochodzę z podlasia z małego miasta Wysokie Mazowieckie może kojarzycie może nie. Lubię grać na kompie i grać w gałe i reczną bo to mi sprawia przyjemność.

• GreenHejzka 1

• Administrator

Na NIE!

Nikt Cię nie zna;

Jesteś za krótko;

+/- Umiejętności

Posiedź i poczekaj na kolejną rekrutację i wtedy będę na TAK.

Premium

Zbyt wczesne podanie i to Ci każdy napisze. Nie rozpisałeś się jakoś specjalnie, jedynie że posiadałeś rangę UBT na innym forum. Pojęcie jakieś możesz mieć, zawsze można to sprawdzić. Nic w tym trudnego. Najpierw posiedź trochę na forum, daj się poznać innym, a potem myśl o składaniu podania na daną posadę. Na ten moment jestem na nie, ale kto wie, może z czasem się to zmieni. :dancing

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.