Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Kolega Siemanko

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Safe
IP/SteamID: 195.136.205.131

Nazwa serwera: [FFA] GreenHaze.pl @1shot1kill.pl

Data otrzymania bana: 11.04.2019
Mapa: aim_map

Powód bana: Wallhack
Screeny: Admin mi nawet ss' ów nie zrobił

Opis sytuacji:  Grałem sobie spokojnie na serwerze FFA, nagle dostałem bana, tak o.

• Administrator

jutro sprawdzę i rozpiszę demko w razie W :) teraz nie jestem w stanie bo idę zaraz spać.

@ Kolega Siemanko WH raczej nie, tylko tamta akcja mnie po prostu zmusiła :DD źle popatrzyłem, ale no mordoo za autobh Cie raczej nie wpuszczę :DD  handshow Cię tylko może uratować @ RekaWatykanu jeszcze sprawdzi demeczkoo 

Edytowane przez evil.

Po sprawdzeniu dema stwierdzam, iż gracz @ Kolega Siemanko leci na abh. Ewentualnie jeśli gracz się nie zgadza z decyzją może się odwołać od bana pokazując swój handshow.

2:49

3:47

7:54

Edytowane przez RekaWatykanu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.