Pix0n Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Krótko mówiąc, Rezygnuje z funkcji ubt, zbyt dużo nie zrobiłem ale nie miałem tyle czasu więc wolę wszystkie sprawy już wyjaśnić i może wtedy wrócić za jakiś czas jak rekrutacja będzie otwarta Przepraszam wszystkich za moje nic nie robienie ale mam dużo spraw na głowie Zwolnie miejsce dla kogoś kto będzie miał czas i ambicje, oraz będzie aktywny Pozdrawiam wszystkich jak się wszystko ustatkuje wrócę, do połowy maja raczej to ogarnę Myślałem że znajdę czas a niestety nie znalazłem Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Pix0n Przez Emzii ♥, 12 Kwietnia 2019 Miejsce w UBT będzie na Ciebie czekać! :) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanK Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Wracaj prędko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 No jak trzeba ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 No trudno, wracaj prędziutko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pix0n Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Tylko ja cały czas jestem tylko na tel ale nie mam czasu na komputerek czyli w sumie cała rola ubt leży, będę cały czas, jak wszystko ogarnę wrócę i będę zapierdalał tutaj I wolę żeby ktoś się zgłosił do pomocy i przejął moje obowiązki bo nie będę zajmował slota w UBT Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Pix0n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 No spoko wracaj raz dwa ? i odrazu zabierz mi jednego punkta karowego ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 No szkoda, ale liczy się fakt, że miałeś chęć niesienia pomocy. Aktualnie rangę zabieram, jak będziesz chciał wrócić i będzie otwarta rekrutacja to ranga wróci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi