Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Przyjęte Podanie nicky.

zulema
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

- Minimum 50 postów. +

- Umiejętność pracowania w grupie. +

- Minimum 16 lat. + 

- Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów. +

- Sprawny komputer. +

- Pojęcie na temat demek i ssów. +

Imię: Sabina

Umiejętność sprawdzania demek (0-10): 7

Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): 9

Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Mam sporo wolnego czasu, codziennie zaglądam na forum.

Dlaczego właśnie Ty?: Jestem dość od dawna z Wami, większość osób mnie zna. Zawsze wywiązuje się z danych mi obowiązków. Nigdy nie otrzymałam warna, więc można wywnioskować, że nie złamałam żadnego punktu regulaminu. Poza tym wiem, że przydałaby się nowa osoba na to stanowisko po odejściu jednego z członków UBT. Chciałabym pomóc reszcie załogi i odciążyć ich trochę z danych obowiązków.

Coś o sobie: Uczę się na kierunku informatyka, najbardziej interesuje mnie grafika komputerowa i programowanie. Lubię boks i piłkę nożną. W wolnym czasie czytam książki i piszę wiersze. Jestem osobą szczerą i kulturalną.

Hmm, tutaj mam dylemat

Z jednej strony argumenty mówią same za siebie.

Natomiast z drugiej to nieco się opierdzielasz na posadzie grafika (no bad feelings). Mam nadzieję, że w przypadku UnBan Team tak nie będzie. Witaj na pokładzie i zgłoś się do mnie na pv. :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.