zulema Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wymagania: - Minimum 50 postów. + - Umiejętność pracowania w grupie. + - Minimum 16 lat. + - Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów. + - Sprawny komputer. + - Pojęcie na temat demek i ssów. + Imię: Sabina Wiek: 18, ale za parę dni już 19 Umiejętność sprawdzania demek (0-10): 7 Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): 9 Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Mam sporo wolnego czasu, codziennie zaglądam na forum. Dlaczego właśnie Ty?: Jestem dość od dawna z Wami, większość osób mnie zna. Zawsze wywiązuje się z danych mi obowiązków. Nigdy nie otrzymałam warna, więc można wywnioskować, że nie złamałam żadnego punktu regulaminu. Poza tym wiem, że przydałaby się nowa osoba na to stanowisko po odejściu jednego z członków UBT. Chciałabym pomóc reszcie załogi i odciążyć ich trochę z danych obowiązków. Coś o sobie: Uczę się na kierunku informatyka, najbardziej interesuje mnie grafika komputerowa i programowanie. Lubię boks i piłkę nożną. W wolnym czasie czytam książki i piszę wiersze. Jestem osobą szczerą i kulturalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XJarAnYMiS Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ja na TAK + Każdy cię zna + Wywiazujesz się z obowiązków + I całe podanie mi się podoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na TAK: + kulturka + każdy Cię zna + wiek + podanie ładnie napisane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pix0n Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na tak Sympatyczna osóbka Poradzi sobie Umiejętności Wszystko na wielki plus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Hmm, tutaj mam dylemat Z jednej strony argumenty mówią same za siebie. Natomiast z drugiej to nieco się opierdzielasz na posadzie grafika (no bad feelings). Mam nadzieję, że w przypadku UnBan Team tak nie będzie. Witaj na pokładzie i zgłoś się do mnie na pv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi