Ten Zły Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam Otóż, moją propozycją jest to, aby zrobić pierwszą zmianę nicku jako darmową. Z każdą kolejną zmianą standardowo- reklamy, albo sms. @ Pawe4 reklamy/sms, jak za free to sorki za spam w temacie :D. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Zefr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XJarAnYMiS Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Ale wiesz że można zmienić za 1 razem za darmo nie @ Zefrchodzi o to że jak nie zmieniałeś nicku wcale jak się zalogowałem to masz za darmo a potem reklamy/sms Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Pawe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XJarAnYMiS Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @ LeiNadproszę abyś zamknął temat bo już wyjaśniłem @ Zefrże jest za darmo za pierwszym razem Przez Emzii ♥, 12 Kwietnia 2019 Używaj opcji edytuj. I już zamknę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi