Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Doctorr Opublikowano 14 Kwietnia 2019 ✪ Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Cześć GH! Zacznę od tego,że pewnie nie każdy mnie lubi, trawi.. ale to jest mało ważne. W moim życiu, jak każdy wie, zawsze pozytywnie.. posypało się! Nie ma co się załamywać, choć ze zdrowiem nie jest dobrze. Żegnam się, bo życie przewróciło mi się o 180 stopni i nie mam głowy do przebywania tutaj.. przyjaciele i rodzina 3mają mnie na duchu, ale to wszystko nie jest dla mnie łatwe! Nie będę tutaj pisał szczegółów, bo ja sam muszę sobie z tym poradzić w tym dorosłym życiu! Mam nadzieję, że zaistniałem i w jakiś sposób zostanę zapamiętany. Szczerze życzę wam pomyślności, każdemu z osobna i całej tej serwerowni! 3majcie się mordy, będę zaglądał jak tylko będę na siłach. Pamiętajcie, życie płata nam różne figle, życia nigdy się nie oszuka! Pozdrowienia prosto z serca i tylko z fartem mordeczki! Ehh.. ciaoo! 1 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Trzymaj się doctorek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Trzymaj się i szybkiego powrotu do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Wielka szkoda, dużo zdrowia życzę! Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Trzymaj się aby wróciło wszystkodo normy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Trzymaj się Wracaj tak szybko jak to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 3maj się! Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i zdecydujesz się do nas wrócić. Z fartem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furyy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XJarAnYMiS Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Narazie i wracaj szybko i ja np cię lubię i trawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Trzymaj się! Dużo zdrowia, bo jak jest zdrowie to jest wszystko. ? Dziękujemy za wszystko! Dużo nam pomogłeś! Pamiętaj, żeby wrócić do nas, bo jesteś mega człowiek! ❤❤❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upsik Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Szybkiego powrotu do zdrowia z farcikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia! Mam nadzieję, że po ułożeniu swojego życia wrócisz do Nas, będziemy czekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cola Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 @ Doctorrszybkiego powrotu do zdrowia byku i wracaj do nas jak najszybciej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi