TRANS4MATOR Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Wzór: Nick oskarżyciela:NoT_TO_BeaT Nick oskarżonego: (on miał w nicku taką kropkę) . IP/SID oskarżonego: nie wiem tego,poniewaz nie wiem jak to sprawdzic Powód skargi: gość miał cheaty aima albo trigera Krótki opis sytuacji: Gość grał na cheatach psujac gre innym Dowody (Screeny/Demko z HLTV): https://www84.zippyshare.com/v/1cy89wRa/file.html Proponowana kara: perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 @ sv_cheats 1 @ nicky @ RekaWatykanu @ Y . ogarnięcie to demko bo ja nie mam jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Ostatnio Paek do mnie pisal w sprawie tego goscia i wygladal na czystego, ale zerkne na owe demko edit. Przepraszam, ale pomyliłem nicki. Zacząłem sprawdzać twórcę postu :D. Gracz o nicku "." używał aimbota. Zauważyłem również gracza o nicku Ciastek z widocznym WH. Do ZBANOWANIA Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez RekaWatykanu Przez Emzii ♥, 15 Kwietnia 2019 Zerknij i powiedz daj znać co i jak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Demko (jeśli będzie trzeba) rozpisze @ nicky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jeszcze prosił bym o ip tych gości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRANS4MATOR Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 tu jest problem bo ja nie wiem jak sprawdzić czyjeś ip,próbowałem w konsoli kombinowac coś ale nie wyszło więc za to przepraszam ,ale wy jako admini powinniście mieć ich ip raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Już na początku demka widać jak gracz celuje przez ścianę, a przy okazji celownik cały czas się trzęsie, potem zabija on dwóch graczy, czas 10:48, oczywiście dwa strzały w głowę, jest to perfidny aim, nie ma co dłużej dyskutować. Podejrzewam również wallhack z racji celowania i strzelania przez ścianę w czasie 10:33. Jest jeden problem, bez ip nie wiem czy da się coś zdziałać. Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez nicky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRANS4MATOR Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 już potrafię sprawdzać id innych ludzi wystarczy wpisać w konsoli wyraz "status" tylko problem w tym ze wczesniej nie umialem i chyba cziter uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Gdy gracz się pokaże na serwerze napewno dostanie bana bo w tej chwili nie mamy jak sprawdzić IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi