TRANS4MATOR Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Twój nick: <Tutaj wpisujesz swój nick>NoT_TO_BeaTIP/SteamID: <Twoje IP/Twoje SteamID>[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.237.161.6 ' Nazwa serwera: <Tutaj wpisujesz pełną nazwę serwera, na którym otrzymałeś/otrzymałaś bana>Greenhaze FFA CLASSIC Data otrzymania bana: <Tutaj wpisujesz datę otrzymania bana>20;30 2019 04-15Mapa: <Tutaj wpisujesz mapę, na której otrzymałeś bana> awp_piramit Powód bana: <Tutaj wpisujesz powód swojego bana> [AMXBans] Powod : ' AB ( nick : . ) i Cheater : ) ' Screeny: <Tutaj wstawiasz screeny, jeśli otrzymałeś bana z powodem "Wstaw screeny/Wstaw fotki"> nie dostalem ssów dostałem perma wiec demo https://www71.zippyshare.com/v/vblgg7Kw/file.html Opis sytuacji: <Opisz sytuację> Więc tak zacznijmy może od tego,że gram w te grę ponad 7 lat i jestem doświadczoną osobą.Grając na mapie robiłem dość ładne kille zabijajac przy tym kilku graczy na runde,Zrobiłem ponad 60 kili chociaż uważam,że mogłem zagrać te mape jeszcze lepiej,w rezultacie dostałem perma za czity hahaha dobre... po prostu to już jest urok 1.6 ze jak ktos ogarnia gre to bez perma sie nie obejdzie.Tak jak wczesniej wspomnialem - admin dal mi bana bo myslal ze mam hax a ich nie mialem. Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez TRANS4MATOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 @ sv_cheats 1 lukniesz na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 W bansie nie widzę nawet twojego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRANS4MATOR Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 już admin paek dał mi ub także spk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi