Skocz do zawartości
Serwer Only DD2 już wystartował zapraszamy - 145.239.237.178:27070 ×

Odbanowany Prośba o ub

TRANS4MATOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: <Tutaj wpisujesz swój nick>NoT_TO_BeaT
IP/SteamID: <Twoje IP/Twoje SteamID>[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 185.237.161.6 '

Nazwa serwera: <Tutaj wpisujesz pełną nazwę serwera, na którym otrzymałeś/otrzymałaś bana>Greenhaze FFA CLASSIC

Data otrzymania bana: <Tutaj wpisujesz datę otrzymania bana>20;30 2019 04-15
Mapa: <Tutaj wpisujesz mapę, na której otrzymałeś bana> awp_piramit

Powód bana: <Tutaj wpisujesz powód swojego bana>  [AMXBans] Powod : ' AB ( nick : . ) i Cheater : ) ' 
Screeny: <Tutaj wstawiasz screeny, jeśli otrzymałeś bana z powodem "Wstaw screeny/Wstaw fotki"> nie dostalem ssów dostałem perma wiec demo https://www71.zippyshare.com/v/vblgg7Kw/file.html

Opis sytuacji: <Opisz sytuację> Więc tak zacznijmy może od tego,że gram w te grę ponad 7 lat i jestem doświadczoną osobą.Grając na mapie robiłem dość ładne kille zabijajac przy tym kilku graczy na runde,Zrobiłem ponad 60 kili chociaż uważam,że mogłem zagrać te mape jeszcze lepiej,w rezultacie dostałem perma za czity hahaha dobre...

po prostu to już jest urok 1.6 ze jak ktos ogarnia gre to bez perma sie nie obejdzie.Tak jak wczesniej wspomnialem - admin dal mi bana bo myslal ze mam hax a ich nie mialem.

Edytowane przez TRANS4MATOR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.