free3kill Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Twój nick; OneTapMaster izicase.pl IP/SteamID:http://steamcommunity.com/id/frikil/ Nazwa serwera: [1VS1] GREENHAZE.PL [!WS/!KNIFE/!GLOVES] [VIP] *[128TICK]* Data otrzymania bana: 17.04.2019 Mapa: Nie pamiętam Powód bana: Reklamowanie innych sieci/serwerów Opis sytuacji: reklamowałem cheata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dokładny powód bana to: Używanie wspomagaczy // https://r****echeats.com/ Wytłumacz jedno dlaczego po każdym zabójstwie z twojej strony wysyłałeś dziwną wiadomość reklamującą cheata co by wskazywało na to że używasz jakiegoś niedozwolonego oprogramowania? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
free3kill Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) miałem tą wiadomość zbindowana pod X i wysyłałem jak zabiłem dla jaj i nie mam cheatów. Nie chce vaca a napewno nie z takimi pieniędzmi wydanymi na konto Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez free3kill 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 58 minut temu, free3kill napisał: miałem tą wiadomość zbindowana pod X i wysyłałem jak zabiłem dla jaj i nie mam cheatów. Nie chce vaca a napewno nie z takimi pieniędzmi wydanymi na konto Twierdzisz że tak dla jaj wysyłałeś wiadomość z informacją o wspomagaczu? A ja tak dla jaj pozostawię tego bana ;) Ciężko mi uwierzyć że pod "X" miałeś kilka różnych wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi