XJarAnYMiS Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE Pokaże wam poradnik jak zrobić własnego spray w cs 1.6 pewnie większość z was to potrafi ale nie wszyscy. Więc zaczynamy. 1) Robimy własną grafikę na której ustawimy spray do tego polecam stronę: http://cooltext.com/, np 2) Pobieramy swoją grafikę , 3) Pobieramy aplikację https://www35.zippyshare.com/v/2CXxhMcO/file.html , 4) Otwieramy aplikację , 5) Wklejamy naszą grafikę którą zrobiliśmy , 6) Ustawiamy wielkość klikając na adnos large i wybieramy apply change 256 , 7) Zapisujemy nasz plik o nazwie i to najważniejsze tempdecal.wad , 8) Wchodzimy w folder cstrike i wybieramy models o ile pamiętam i wklejamy nasz plik o nazwie tempdecal,wad , 9) Wchodzimy na serwer i cieszymy się sprayem . Nie wiem czy dobrze wam wytłumaczyłem, więc mam o tym filmik na YT to jak nie wiecie jak zrobić to wejdź w link : Myślę że pomogłem trzymajcie się PA Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez Masłooo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Film spoko. Poradnik na pewno pomocny i komuś się przyda, natomiast staranność wykonania... Widać, że się starasz, że chcesz robić coś dobrego i to jest super, ale jak już coś robić to starannie. Zero kropek, brak wielkich liter. Błąd w słowach z angielskiego "aply chenge", gdzie powinno być "apply change". Do tego napis "256 coś takiego".. Piszesz poradnik i nie jesteś czegoś pewny. Możecie stwierdzić, że czepiam się chłopaka, ale myślę, że to są jednak "cenne rady" na przyszłość. Plus za chęci. Przez LeiNad, 17 Kwietnia 2019 Trafne spostrzeżenia. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 ??? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi