Właściciel Takkar Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam. Proponuję zmienić Admina CS 1.6 w legendzie rang, na oddzielną rangę dla każdego serwera. Aktualnie wygląda to tak: Ja proponuję, zmienić to tak: Oczywiście chodzi tylko o rozszerzenie rangi "Admin [CS 1.6]. Teraz nasuwa się pytanie, po co? A no dzięki temu rozkładowi rang, możemy sprawdzić, jacy admini "działają" na danym serwerze. Jest wszystko ładnie uporządkowane i estetyczne. Osobiście dla mnie (jako opiekuna serwera), również będzie łatwiej utrzymać porządek w administracji serwera oraz wszystko będzie przebiegać sprawniej. Co o tym myślicie? Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Takkar 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Moim zdaniem jest to dobry pomysł, ponieważ gracze przebywający na forum będą wiedzieli na jakim serwerze ktoś ma admina. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten Zły Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 zgadzam się z przedmówcą. Pomysł super i każdy będzie wiedział, kogo prosić o interwencję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XJarAnYMiS Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dobry pomysł moim zdaniem lepiej będzie się prezentowało i wyglądało super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Ale przecież poglądowo jest coś takiego tylko widnieje 1 ranga gdy ktoś jest adminem na dd2 to: http://prntscr.com/ne949o 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Propozycja dobra i jestem jak najbardziej na TAK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Jestem ZA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dobry pomysł jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Niby jest to ułatwienie do podglądu, na jakim serwerze jest dany admin itd. Obecnie mamy dodane w supie np. <sup>DD2 i to też w jakiś sposób ułatwia. Tak jak mamy przy serwerze CS:GO, można zrobić ala temat z listą adminów w dziale ogólnym i w każdej chwili będzie można dopisywać czy usuwać admina z tego tematu. To moje zdanie, także od Siebie jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Pomysł dobry, ale gorzej jest z wykonaniem tego. Jeżeli chcielibyśmy, aby w tej legendzie, pod daną rangą wyświetlały się konkretne osoby, te osoby musiałyby mieć tę rangę ustawioną jako główną. Jeżeli ktoś będzie miał ją w pobocznych - nie będzie wyświetlany, więc będziemy nadal w tym samym miejscu. U Nas istnieje pewien priorytet rang jeżeli chodzi o główną, najpierw ustawiamy administracyjno-moderacyjne, potem własne/unikalne oraz wyróżniające. Aktualnie musimy zostać przy obecnym rozwiązaniu, czyli nazwa danego serwera jest w indeksie. Jak ten błąd zostanie naprawiony, to propozycja będzie przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi