Papaj Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wzór: Imię: Kuba Wiek: 21 Kontakt: TS3/GG/Forum Twój nick na TS3: Papaj Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Myśle ze sie przydam, niedawno doszedłem z serwerem. Polubiłem tą ową strone i mam zamiar na niej zostać, nie mam problemu z użytkownikami i również posiadam dużo czasu na siedzenie przed komputerem. Ile czasu spędzasz na TS3: Cały wolny czas. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Mam swój serwer na którym siedze z znajomymi 12 slotów, myśle ze można mi zaufać jeśli chodzi o admina na teamspeak'u. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 11/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Kodowanie,Edytowanie,Tworzenie,Reklamowanie,Permisje,Rangi,Kanały,boty,afki. 5 razy właściciel teamspeak'a, nie pamietam ile mialem adminów xD, Staż od dzieciaka praktycznie. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Wymagania: - minimalny wiek to 17 lat (głos dojrzały po mutacji), + - umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3, (Zaawansowana). + - zachowanie kultury na TeamSpeak3, + - czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń), + - Posiadanie sprawnego mikrofonu, + - podania na Admina można składać od 25 postów. +/- na dniach to nabije ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Na NIE: - nie jesteś cały czas na TS, nie masz nawet 1 dnia wbitego - podanie nie przekonuje - składanie podania jest od 25 postów a nie od 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XJarAnYMiS Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Wybacz ale zgadzam się z @ Justyna ^^ -posty -podanie na szybko -nie ma cie dużo na ts -nie dawno doszedłeś lepiej sie zapoznaj z nami a potem napisz POZDRAWIAM Pawe Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez Pawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jestem na nie. - za mała ilość postów, - jak wyżej napisano, podobno na ts nie spędzasz dużo czasu, - podanie nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pix0n Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Na nie: - ledwo cię kojarzę, dopiero co przyszedłeś - Podanie takie sobie - aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Nie - 10 postów i już piszesz podanie? Daj się poznać - Podanie jest napisane na odpierdziel -/+ Podobno mało Cię widać, lecz nie dam minusa bo sam ostatnio mało siedzę + Ogarniasz ts3 Na ogół musisz się bardziej postarać, dać się poznać, popisać na SB. Wtedy jak najbardziej na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Od Siebie jestem również na nie, przesiaduje troszkę na ts'ie i nie widzę Cię za specjalnie. Owszem tam jakieś wymagania spełniasz, ale mało kto Cię zna, masz mało postów, jedyny plus obecnie, to że potrafisz ogarnąć wszelakie rzeczy związane z Teamspeak'iem. Spróbuj ponownie jak dasz się bardziej poznać innym itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi