Pacia ♡ Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Jak wiemy nowy styl wiąże się z nowymi błędami oraz rzeczami, które są do poprawki. Forum jest duże, więc wyłapanie wszystkiego jest dosyć sporym problemem. W tym temacie proszę o zgłaszanie błędów, które udało Wam się wyłapać, a my w miarę możliwości będziemy je usuwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) - zmiana kontrastu czcionki na jakiś jasny, bo obecne ledwo co widać - to samo co wyżej, tylko tu na bardziej ciemniejszy w zaznaczonych miejscach Jeśli dalej coś wyłapię, będę informował - zmiana koloru tła w powiadomieniach @ Y . ja tu jestem cały czas, także błędy wyłapuje - brak części ikon np. Twitter, Facebook itd. No users celebrating today. - brak tłumaczenia w bloku Kto obchodzi dziś urodziny Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Analboliczny Radek Przez Pacia ♡, 29 Kwietnia 2019 Przez Pacia ♡, 29 Kwietnia 2019 Przez Pacia ♡, 29 Kwietnia 2019 Przez Pacia ♡, 29 Kwietnia 2019 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) - Kółka od grup personalnych jak dla mnie wyglądają jakby były w połowie ucięte @ Takkar jak dla mnie to mało estetycznie wygląda. Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Y . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) ^^- Skutki braku skalowania --- ^^- Brak ikonek --- Gdy dodamy przynajmniej 5 załączników to dzieje się coś takiego --- Pasek nawigacji i reszta jest złączona --- - Brak prefixów --- Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Masłooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XJarAnYMiS Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak widać na ss gdy wchodzę w temat to nic nie ma A tutaj mi wszystko zmieniło dabe na profilowym Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Pawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Powiadomienia RWD: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten Zły Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 fajnie by było, gdyby zamknięte rekrutacje miały kropkę czerwoną, a otwarte zieloną . Przez Pacia ♡, 28 Kwietnia 2019 Przywrócilam maryśki, TK jak było na poprzednim stylu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie widać ile jest powiadomień strasznie się zlewa A biały kolor czcionki nie widoczny prawie:) Proponuje by zrobic tak jak było na starym stylu ;p Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez Excellent. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nie żaden błąd, jedynie drobne niedociągnięcie. Brakuje prefixu "Odrzucone" oraz "Przyjęte", w jednym z miejsc zaznaczonych ramką na ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheProTHC.exe Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Dodaję koniec linku. "VAzdS58p3uQ". (bez "). HTML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi