Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Przyjęte Redaktor Ten Zły

Ten Zły

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór:

1. Imię: Arkadiusz

2. Wiek: 15 lat
3. Staż na forum: od 13 marca
4. Jak sobie wyobrażasz swoją przyszłą pracę jako Redaktor?: Jako redaktor postaram się wnieść coś nowego oraz postaram się robić wywiady i tematy zaniedbane w dziale redakcji.
5. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć? (prosimy o dłuższą wypowiedź): Argumentami, które myślę, że was przekonają są moje zaangażowanie w forum oraz umiejętność pracowania w grupie. Nie ukrywam, że to będzie dla mnie nowe doświadczenie. Nigdy nie pełniłem tej funkcji, ale myślę, że sobie poradzę. Jako redaktor postarałbym się wkładać całe swoje serce w powierzone mi obowiązki oraz nie robić niczego na odpieprz, tylko wykonywać to starannie. Dysponuję sporą ilością wolnego czasu, jestem bezkonfliktowy, kulturalny oraz chciałbym odciążyć Druida z pracy, jaką poświęca na dział redakcji.
6. Posiadasz jakieś doświadczenie w tej dziedzinie? (gazetka szkolna, blog itp.): Niegdyś robiłem gazetki szkolne, ale było to dawno temu.

7. Próbny materiał: Brak

Wymagania:

- sporo wolnego czasu, TAK

- umiejętność współpracy z ludźmi, cierpliwość i systematyczność, TAK

- brak konfliktów z ekipą redakcyjną, TAK

- duża aktywność na forum, TAK 
- znajomość ortografii i interpunkcji na wysokim poziomie, MYŚLĘ, ŻE TAK
- minimum 15/16 lat, TAK 
- brak aktywnych warnów na koncie w momencie składania podania, TAK 
- minimum 50 sensownych postów. TAK 

Edytowane przez Ten Zły :O

Nie dałeś próbnej pracy, więc Twoje podanie jest nic nie warte.
A co do samego podania, pisanie, że masz "15,5 lat" nie jest poprawne, jako przyszły redaktor powinieneś to wiedzieć. Znajdzie się kilka błędów interpunkcyjnych, ale pomijam tę kwestię.
Najpierw powinieneś napisać próbną pracę, dopiero po jej napisaniu składa się podanie.

• Like 1

Jestem skłonny dać szansę. 

Zdaję sobie sprawę, że ostatnio mnie mało i moja wypowiedź może być mało znaczącą, ale jako redaktor jednak się wypowiem.

Tak jak Leinad zauważył, kilka błędów interpunkcyjnych i brak pracy próbnej.

To na minus, natomiast pomoc w redakcji by się przydała. Do tego kolega jest w moim wieku, 

a więc myślę, że fajnie by nam się współpracowało. :rolleyes

Edytowane przez Druidek.
  • Pikachuuuu 1

Myślę, że można dać szansę. 

+ Codziennie aktywny na forum

+ Pomysłowość 

+ Staż na forum i posty 

- Brak pracy próbnej

- Błędy interpunkcyjne, jednak patrząc na wiek, myślę, że ma prawo je popełniać, nadal się uczy, z dnia na dzień będzie coraz mniej ich popełniał. 

Premium

Takie pół na pół. Jesteś aktywną osobą na forum, podanie jest słabo rozwinięte. Co do błędów interpunkcyjnych, każdy je popełnia, nawet nie widząc tego. Jesteś młody i mniej więcej już wiesz jak trzeba ich unikać. Zawsze sobie można kilka razy sprawdzić to co się napisało i edytować. Jedyni duży minus to jest próbna praca. Napisałeś, że kiedyś pisałeś gazetki szkolne, jestem ciekaw jak Ci to szło. Szkoda, że nie możemy zobaczyć twojej próbnej pracy, tak byśmy mieli wszystko ładnie na talerzu czy nadajesz się na to stanowisko. Szansę zawsze można dać, ale nie spełnienie warunków podania nie jest adekwatne, tym bardziej że składasz podanie na dość odpowiedzialną rangę na forum. Także powodzenia ;) 

• Piwko 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.