Szimyy Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Twój nick: SzimyyIP/Steam ID: STEAM_0:0:227688369 / ip zmienne (mobilniok z oryndża)Nazwa serwera: SurfData oraz godzina otrzymania bana: Ni mom pojęcia, nie grałem całą majówkę Mapa: Surf Powód bana: j/w, w konsoli mom prompta Cytat You have been banned from this server. Opis sytuacji: Chciałem sobie ulżyć na serwerku (jakkolwiek by to nie brzmiało), odpalam sobie gierkę, chcę wejść na serwer - nie mogę - myślę sobie "a może wyłączyli bo cos robią". Poczekałem chwilę, jakieś 30minutek, próbuję znowu - DALEJ NIC - sprawdzam konsolę i właśnie stąd wiem, że mam bana. Liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam cieplutko. P.S. Robiłem restart modemu aby przydzielił nowe IP. P.S.2 Nie ma mnie w bansie, więc ban przydzielony komendą. : ) Edytowane 4 Maja 2019 przez Szimyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Nie masz bana ani na steam id, ani na nick. Czyli przypadek pokrycia się bana z ip innego gracza. Podaj mi ip na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Proponuję zresetować router A jeśli to nie pomoże zmienić config gracza lub ewentualnie odinstalować cs i na nowo zainstalować . Temat uważam za rozwiązany więc zamykam jeśli coś by się działo to proszę napisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 5 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 2 godziny temu, Excellent. napisał: Proponuję zresetować router A jeśli to nie pomoże zmienić config gracza lub ewentualnie odinstalować cs i na nowo zainstalować . Temat uważam za rozwiązany więc zamykam jeśli coś by się działo to proszę napisać ? Sprawa nie została rozwiązana, ponownie otwieram temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 @ Technik CS 1.6 evil. wiesz chyba o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 5 Maja 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Załatwione już, zapomniałem napisać wybaczcie @ Y . zamek xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi