Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Przyjęte [Grafik] s t a r g i r l

Weronikaa

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Weronika
Swoje 3 prace/link do galerii: KLIKKLIKKLIK
Jakiego programu/programów używasz do tworzenia grafik: Gimp oraz czasami Photoshop, lecz to już w takich mniejszych okazjach. 
Jak duże masz doświadczenie w grafice: Kilkukrotnie posiadałam tą rangę przez dłuższy czas, także uważam, że mam dość duże doświadczenie. Przez ponad 3 lata siedzenia i uczenia się właśnie grafiki nauczyłam się dużo. Od czasu do czasu robię zlecenia prywatne dla znajomych czy osób, które posiadają jakieś kanały na yt, twitchu, Cenie sobie minimalizm i prostotę w pracach dlatego też staram się tym kierować.
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrać? [Minimum kilka zdań]: Po pierwsze chciałabym pomóc obecnym grafikom w ich pracy, bo przecież kolejna para rąk do pomocy zawsze się przyda. Chciałabym również w pewny sposób tworzyć grafiki (napisy) pod różne tematy, konkursy itp itd, krótko mówiąc chcę po prostu wdrążyć się w życie forum. Posiadam dużo wolnego czasu oraz ogromną ilość chęci do pracy. W przyszłości chciałabym robić różne konkursy odnośnie kącika graficznego jak i po prostu z tworzenia grafik. Uważam, że to w pewnym stopniu "ożywi" kącik i zachęci użytkowników do większej aktywności. 
Staż na forum: 26.04.2019 (tak wiem, krótki) 

• Superka 1
  • Pikachuuuu 1

Jestem na TAK :

- Świetne pracę 

- Znasz się na pracy grafika

- Potrzeba grafików nam 

więcej nie będę pisał bo bez sensu wiadomo że same dobroci ?

Jestem na tak mimo, że jesteś z nami krótko. 

+ Bardzo ładne prace,

+ Wiek,

+ Doświadczenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.