Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Ogłoszenie Nowe osoby do pomocy.

Pacia ♡

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.d2269ef8c68c37bfdfcde08b424a9ce4.png

Witam wszystkich bardzo cieplutko.

Pragnę Was poinformować oraz proszę o powitanie osób, które posiadają większy dostęp do forum, niż Moderator.

Są to osoby zaufane, które od jakiegoś czasu pomagają mi przy naprawianiu/usprawnianiu/wprowadzania nowości na Forum.

Zależy mi, aby forum funkcjonowało dobrze, dlatego warto abym miała osoby, które będą mi w tym pomagać.

Radek  - od bardzo dłuższego czasu pomagał mi, mając tylko dostęp do swojego testowego forum. Ufam mu, dlatego dostał dostęp do naszego panelu. 

Jak pewnie zauważyliście, jest noł lajfem i zawsze gdy trzeba coś zrobić, on natychmiast to robi.

Pafel - gdy czegoś nie wiedzieliśmy, konsultowaliśmy się właśnie z nim. On nam mówił, co i gdzie mamy zmienić, aby naprawić jakiś błąd w stylu.

Dziękuję Wam obojgu, że mogę na Was liczyć.

Z poważaniem

Alladynka ♡

pomagał:

gemgam320

• GreenHejzka 1
  • Like 1
  • Superka 4
  • Piwko 2

Uuu :D !
Gratulacje @ Radek bardzo się z tym zgodzę, ze od razu robi wszystko na bieżąco i jestem dumny z tego użytkownika "Murzynka" <3 
Gratulacje @ Pafelsuper, że pomagasz w jakichkolwiek sytuacjach w forum tak samo jak Radek.

Oby tak dalej panowie! 

Dziękujemy, że pomagacie jak najbardziej na plusik :D

• Superka 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.