Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

[Wywiad] Nicky

Ten Zły

Rekomendowane odpowiedzi

wywiad2.png.7d0beaefda1e8abc4e6fb1af65f49720.png

Wywiad z @ nicky

[R] - redaktor
[O] - odpowiadający

[R] - Cześć! Bardzo się cieszę, że zgodziłaś się na udział w tym wywiadzie. Mam nadzieję, że zarówno ja, jak i reszta użytkowników dowiemy się więcej o jednej z nielicznych dziewczyn na naszej wspaniałej sieci! Jesteś gotowa?

[O] - Witam serdecznie! To ja bardzo się cieszę, że wybrałeś mnie do przeprowadzenia wywiadu. Jestem gotowa.

[R] - Dobrze, w takim razie przedstaw Nam się proszę, napisz jak się nazywasz, ile masz lat oraz gdzie mieszkasz.

[O] - Mam na imię Sabina, mam już 19 lat, niestety to już moje ostatnie "naście" i mieszkam w województwie Wielkopolskim, a dokładniej w Koninie.

[R] - Masz bardzo ładne, rzadko spotykane imię. Masz 19 lat, pracujesz czy może jeszcze się kształcisz?

[O] - Nadal się uczę, jestem w 3 klasie technikum.

[R] - Technikum? Też się nad tym zastanawiam, a powiesz Nam na jakim kierunku? 

[O] - Technik informatyk, uważam, że jest to dobry zawód na przyszłość. 

[R] - Bardzo ciekawy kierunek,  co Ciebie skłoniło do takiego wyboru? Była to dobrowolna decyzja  czy może pod naciskiem innych?

[O] - Sama wybrałam ten kierunek, informatyka to coś czym interesowałam się od dawna, jedna z moich pasji.

[R] - Skoro Ci się spodobało to dobrze, że poszłaś w tym kierunku. Zawsze fajnie jest kształcić w tym co lubimy robić. Masz jakieś plany na przyszłość? Wiesz co chcesz robić w dalszym życiu?

[O] - Po tej szkole mam zamiar dalej się kształcić, tym razem zaocznie. Wybrałam weterynarię, ponieważ kocham zwierzęta i bardzo chciałabym je leczyć. Poza nauką chciałabym pracować jako programista, lub grafik.
Następnie jak uda mi się już zdać egzaminy weterynaryjne, chciałabym nawet otworzyć własną klinikę bądź przychodnię dla zwierząt.

[R] - Bardzo ambitnie :) miejmy nadzieję, że Twoje marzenie się spełni! Powiedziałaś, że kochasz zwierzęta oraz grafikę, nie zastanawiałaś się, aby połączyć te dwie rzeczy ze sobą?

[O] - Zastanawiałam się, lecz nie wiem jak by to razem wyszło i też zależy od sensu połączenia tych dwóch pasji.

[R] - Myślę, że będziemy już kończyli wywiad. Na koniec jeszcze, byłabyś chętna odpowiedzieć na kilka szybkich strzałów?

[O] - Jasne, czemu nie, jestem chętna.

Szybkie strzały

[R] - Lody czy sorbety?

[O] - Sorbety

[R] -Lato czy zima?

[O] - Lato

[R] -Pizza czy kebab?

[O] - Kebab

[R] -Kino czy teatr?

[O] - Kino

[R] -Sława czy spokojne życie?

[O] - Spokojne życie 

[R] -Rano czy wieczór?

[O] -Wieczór

[R] - Czytanie w myślach czy niewidzialność?

[O] - Czytanie w myślach

[R] - Dziękuję Ci bardzo za swój poświęcony czas! Jest mi niezwykle miło, że mogłem ten wywiad przeprowadzić właśnie z Tobą. Mam nadzieję, że dzięki niemu forumowicze dowiedzą się o Tobie więcej tak jak i ja. Chciałabyś coś dodać na zakończenie?

[O] - Ja również dziękuję, że chciałeś ze mną przeprowadzić wywiad. Chciałam tylko dodać, że pozdrawiam wszystkich użytkowników GH. :)

Jest to mój pierwszy wywiad, więc proszę o wyrozumiałość. Jeśli uważacie, że coś jest do poprawy piszcie śmiało, abym nie popełniał tych błędów w przyszłości

• Like 2

Ogólnie nie mogłabym nazwać tego wywiadem, bardziej jako normalna rozmowa z ilością kilku pytań. Radziłabym Ci następnym razem zadawać pytania przy których osoba odpowiadająca się wysili, napisze więcej niż te przykładowo 2 zdania. Najważniejsze jest to, aby dowiedzieć się JAK NAJWIĘCEJ z wywiadu o danej osobie, ja szczerze mówiąc mało się dowiedziałam o Sabinie 

Podsumowując, rób dłuższe, ciekawsze wywiady, przemyśl od czego chcesz zacząć, rozpracuj daną osobę, aby się wysiliła przy odpowiedziach, uwierz, że będzie się wtedy o wiele lepiej czytało! :D 

Ale oczywiście leci like za chęci i mam nadzieję, że weźmiesz uwagi do serca i je przemyślisz. Czekam na kolejne Twoje wywiady! 

Edytowane przez s t a r g i r l
  • Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.