Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Wywiad z LeiNad - chłopakiem o wielkim sercu z planami na życie!

Weronikaa

Rekomendowane odpowiedzi

wywiadleinad.png

[s t a r g i r l]: Cześć! Mam dzisiaj okazję przeprowadzić wywiad z osobą, która myślę, że przez większość jest znana, a mianowicie LeiNad. Może na początku się nam przedstawisz i powiesz skąd pochodzisz?

[LeiNad]: Witam wszystkich bardzo serdecznie! Tak jak już wspomniałaś, w internecie można mnie spotkać pod nazwą LeiNad, na imię mam Daniel, pochodzę i mieszkam w Częstochowie. Mam 20 lat, aktualnie skończyłem szkołę i odbywam "najdłuższe wakacje" w życiu.

[s t a r g i r l]:Może zechciałbyś nam zdradzić, jakie atrakcje oferuje Twoje miejsce zamieszkania? Lubisz je? Czy może gdybyś miał wybór, to wolałbyś mieszkać w innym miejscu?

[LeiNad]: Hmm... atrakcje w Częstochowie. Ciężko się takowych doszukać, Częstochowa słynie z Jasnej Góry, do której co roku przychodzą duże ilości pielgrzymów. Tak poza tym mamy kilka zabytkowych budowli tj. kościoły, sanktuaria czy też kamienice. Drugim, najbardziej rozpoznawalnym miejscem są Aleje Najświętszej Maryi Panny, jest to centrum samego miasta, jest dużo sklepów, jest wybudowana sieć transportu miejskiego itp. Tak poza tym nie ma zbyt wielu ciekawych atrakcji, większość jest związana z Bogiem, religią i ikonami, ja jestem człowiekiem niewierzącym, więc takowe miejsca nie odwiedzam. Czy lubię Częstochowę? Trudne pytanie, trafną odpowiedzią będzie powiedzenie, że się do niej przyzwyczaiłem, do swojego osiedla, do ulubionych miejsc spotkań itp. Wydaje mi się, że gdybym się przeprowadził/urodził w innym mieście było by tak samo. Gdybym miał wybór, to raczej nie przeprowadziłbym się gdzie indziej, tutaj zostałem poczęty, tutaj zostałem wychowany i tutaj dorastałem. Za jakiś czas i tak planuję wyjechać za granicę, więc nie, raczej nie.

[s t a r g i r l]:Wspomniałeś o wyjeździe za granicę, zdradzisz nam gdzie dokładnie chciałbyś wyjechać? Skąd wzięła się u Ciebie taka myśl? 

[LeiNad]: Moim marzeniem jest wyjechać do Stanów Zjednoczonych i tam rozpocząć kolejny etap swojego życia. Jeżeli nie uda mi się z USA, to najprawdopodobniej Austria. Myśl ta wzięła się z obserwacji co się odpierdala w Naszym kraju i jaki syf tutaj jest. Nie lubię rozmawiać na tematy stricte polityczne, zwłaszcza na trzeźwo, więc pozwolę sobie pominąć to pytanie.

[s t a r g i r l]: Tutaj mogę się z Tobą zgodzić, od pewnego czasu w Polsce dzieją się takie rzeczy, że powoli sama myślę nad wyprowadzką za granicę. Co takiego jest w Stanach i Austrii, że skradło Twoje serce? 

[LeiNad]: W Stanach? Od zawsze mi się Stany podobały, mają coś magicznego w sobie. Chciałbym zobaczyć to "wielkie imperium" na własne oczy, dodatkowo ceny paliwa mi BARDZO odpowiadają, ponieważ płacenie ponad 5zł za litr paliwa w Polsce, przy obecnych zarobkach, to czyste skurwysyństwo ze strony Naszego państwa, ponad 60% z tych 5zł to podatek, akcyza i VAT. A Austria? Mam tam okazję na dobrze płatną pracę, dlatego jeżeli już wyjadę, to właśnie tam.

[s t a r g i r l]: Wiadomo, że wyjazd za granicę jest oznaką ogromnej odpowiedzialności i dojrzałości, przynajmniej dla mnie. Sądzisz, że jesteś właśnie na tyle odpowiedzialny, aby wyprowadzić się sam do takiego dużego kraju? 

[LeiNad]: Wydaje mi się, że tak. Mam wystarczająco dużo oleju w głowie, aby poradzić sobie samemu w takim kraju. Wyjazd za granicę i ułożenie sobie kolejnego etapu w swoim życiu będzie dobrym testem. 

[s t a r g i r l]: Pozostaję mi życzyć Tobie powodzenia, oby wszystko poszło po Twojej myśli! Trzymam mocno kciuki. :3 Posiadasz jakieś zainteresowania? 

[LeiNad]: Dziękuję bardzo! Miłe słowa na pewno się przydadzą i są u mnie mile widziane! Żadnego konkretnego. Najwięcej swojego wolnego czasu przeznaczam na grę w CS:GO, kiedyś planowałem aspirować na profesjonalnego gracza, ale uświadomiłem sobie, że wiążę się to z wieloma wyrzeczeniami. Aktualnie grywam hobbystycznie, od czasu do czasu wezmę udział w jakimś turnieju, jest to łatwy sposób na zarobienie paru stówek. Kolejno na liście jest forum, odkąd zostałem Junior Administratorem sieci poświęcam tyle swojego czasu, ile jest to potrzebne. Dodatkowo lubię wyjść ze znajomymi na jakieś piwko; spotkanie, pogadanie z przyjaciółmi jest dobrą odskocznią od wirtualnego życia jakie prowadzę. Tak poza tym nie mam innych żadnych większych zainteresowań.

[s t a r g i r l]: Zauważyłam oraz dostałam kilka dość ciekawych opinii na Twoją osobę i tutaj z ręką na sercu mogę się zgodzić, ze poświęcasz się forum bardzo dużo, to się ceni! Miałeś kiedyś chwilę zawahania aby rzucić to wszystko i po prostu odejść? Czy raczej jesteś taką osobą, która nie daję za wygraną i dąży do upragnionego celu mimo przeszkód?  

[LeiNad]: Na tej sieci jeszcze takowego momentu nie miałem i raczej nie prędko będę miał. A ogólnie, w życiu jestem osobą stanowczą, dążę do swojego ustalonego celu i próbuję go spełnić. Nie lubię myśli typu "Mogłem zrobić to i to, mogłem spróbować tego i tego, ale jebać to i tak mi się nie uda...". Wolę żyć w świadomości, że coś mi się nie udało, ale chociaż próbowałem wszystkiego aby to spełnić, aniżeli odrzucić coś od razu z myślą, że i tak się nie uda.

[s t a r g i r l]: Gdzie widzisz siebie za 10 lat? Myślisz, że będziesz już osobą, która się ustatkowała, czy nadal będziesz szukać swojego miejsca?

[LeiNad]: Nigdzie nie widzę. Nie wiem co się stanie jutro, a dopiero za 10 lat. Nie myślę o czymś takim, nie jestem pewny czy dożyję jutra, to dlaczego mam myśleć co się stanie za 10 lat? Dla mnie to bezsensu.

[s t a r g i r l]: Jakie cechy musiałby posiadać Twój przyszły partner, aby stał się kimś więcej, niż tylko znajomym? Czy posiadasz też swój ideał, jeśli chodzi o wygląd?

[LeiNad]: Nie jestem bardzo wymagający co do wyglądu. Na pierwszym miejscu stawiam sobie charakter, ale nie mam zamiaru mydlić oczu, że wygląd w ogóle nie jest dla mnie ważny. Co do charakteru, osoba ta na pewno musi być wystarczająco dojrzała emocjonalnie i musi być inteligentna, kolejną sprawą jest zaufanie do siebie, dobra komunikacja, wierność i szacunek, zarówno do drugiej osoby jak i samej siebie. Są to 4 główne filary których się zawsze trzymam. Dodatkowo dobre poczucie humoru, podobne zainteresowania oraz umiejętności kucharskie są zawsze w cenie. Co do wyglądu, osobiście wolę brunetki, ale blondynki też mają swój urok(byle by nie były stereotypowymi blondynkami), co do ciała, najlepiej aby była szczupła, ale też nie chuda, same kości dobrze nie wyglądają, taka sama zasada jest w dziewczynach "puszystych", nadmiar tłuszczu jest niezdrowy. Ładne oczy mnie zawsze urzekają, do tego dobrze aby miała czym oddychać i na czym siedzieć - jak powiedziała pewna redaktorka na naszej sieci. To tyle, więcej mi nie trzeba, każda osoba jest inna, więc "kryteria" mogą się zmienić.

[s t a r g i r l]: Czyli mamy zrozumieć, że na chwilę obecną jesteś wolnym ptakiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

[LeiNad]: A to nie jest istotne. Może tak, może nie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

[s t a r g i r l]:  W tym momencie pewnie wiele dziewczyn pozostanie w niepewności. :8 Może przejdźmy do tematu muzyki. Masz jakichś ulubionych artystów, którzy są na twoich playlistach już od długiego czasu? 

[LeiNad]: Nie mam utartego jednego, ulubionego gatunku muzyki, dlatego moje playlisty są różnorodne. Słucham rap'u, trap'u, electro, dance, house, edm, disco polo i inne. Wszystko "co w ucho wpadnie".

[s t a r g i r l]: Przejdźmy do spraw związanych z forum. Od czego to się zaczęło? Jak trafiłeś na nasze forum, na którym już jesteś dosyć długi czas?

[LeiNad]: Wszystko się zaczęło od poznania Patrycji na poprzedniej sieci. Ja tam byłem przez kilka lat moderatorem, ona redaktorką, opiekunką oraz właścicielką serwerów do CS 1.6. Pewnego czasu Patrycja postanowiła przejść na swoje, odkupiła sieć i zaczęła tworzyć swoją, osobną historię. Ja w tamtym momencie byłem jeszcze na poprzedniej sieci, po jakimś czasie postanowiłem odejść, zrobiłem sobie "wolne" od sieci, moderowania itp. Co jakiś czas odwiedzałem Patrycję na jej sieci, chciałem zobaczyć jak sobie radzi, pogadać co u Niej itp. Nadarzyła się okazja na stanowisko na forum, stanowisko Moderatora ChatBox'a, wtedy byłem "świeżakiem" na forum, więc dużych szans sobie nie dawałem, jak się okazało zostałem przyjęty. Stanowisko takie jak to zobowiązywało do częstszego przesiadywania na sieci, więc moja aktywność rosła, rosła, rosła, aż urosła do tego stopnia, że postanowiłem zostać na stałe. Po jakimś czasie stanowisko to zostało usunięte, a ja niespodziewanie, z zaskoczenia zostałem awansowany na pełnoprawnego moderatora sieci. Doświadczenie miałem duże, Patrycja o tym wiedziała, zapewne to był powód mojego awansu bez podania. Z biegiem czasu i starannie wykonywanych obowiązków, zostałem przez Adriana i Patrycję awansowany na Junior Administratora sieci, zaufano mi, wiedziałem, że muszę im pokazać, że to był ich dobry wybór, nie mogłem sobie pozwolić na rzucenie tego. No i tak to w skrócie wygląda, aktualnie jestem na przedostatnim stanowisku w hierarchii, czy czeka mnie kolejny awans? Czas pokaże.

[s t a r g i r l]: Niecały rok na forum, to jak już wspomniałam, moim zdaniem dosyć długo. Czy podczas tego czasu udało Ci się nawiązać z kimś bliższe relacje, a nawet przyjaźnie?

[LeiNad]: Na poprzedniej sieci byłem aktywny przez ponad 4 lata. Co do relacji, staram się nawiązywać jak najlepszy kontakt z każdym użytkownikiem, lecz jeżeli miałbym wymienić z kim mam kontakt najlepszy, to jest to zdecydowanie Patrycja, z racji tego, że znam ją najdłużej, a zaraz po Niej, jest to mój współpracownik z jednego stanowiska, Takkar.

[s t a r g i r l]: : Jak oceniasz prace ludzi, którzy czuwają nad forum? Zmieniłbyś coś? A może uważasz, że jest wszystko dobrze?

[LeiNad]: Uważam, że jest wszystko dobrze. Mamy dobrą, doświadczoną kadrę, która jest w gotowości do pracy.

[s t a r g i r l]: Posiadasz jakieś motto życiowe, coś czym się kierujesz? Albo masz jakieś wzory, które starasz się naśladować?

[LeiNad]: Nie, wydaje mi się, że nie.

[s t a r g i r l]: Myślę, że tym akcentem możemy zakończyć nasz wywiad. Dziękuję bardzo za poświęcony czas i muszę przyznać, że bardzo dobrze mi się z Tobą pracowało! Na sam koniec chciałbyś może kogoś pozdrowić?

[LeiNad]: Ja również chciałbym Ci podziękować, za tak porządnie i profesjonalnie przeprowadzony wywiad! Z wielką przyjemnością mi się odpowiadało na pytania. Pozdrawiam wszystkich czytelników.  :333

• Superka 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.