Właściciel Krystek. Opublikowano 25 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) Pawe [P] Czemu zmieniłeś nick na żwirek? [O] Ponieważ muchomorek [P] Ile masz lateq? [O] 19 [P] Gdzie mieszkasz województwo? [O] Śląskie [P] Masz kobietę swojego życia? [O] [P] Jaką porę roku lubisz? [O] Żadnej [P] Counter-Strike 1.6 czy Counter-Strike Global Offensive? [O] CS:GO [P] Jaki serwer lubisz najbardziej na naszej sieci? [O] Nie mam ulubionego. Muchomorek ♡ [P] Żwirek i Muchomorek czy Muchomorek i Żwirek? [O] Muchomorek i Żwirek [P] Kebab czy Pizza? [O] Pizza [P] Spaghetti czy lasagne? [O] To i to jest pyszne [P] Smyranko czy drapanko? [O] To i to hyhy [P] Definicja Twojego szczęścia? [O] JEŚĆ,PIĆ,GRAĆ [P] Tymbark na dziś? [O] "Przeznaczenie?" [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] To co uwielbiam ;3 [P] Kiedy pijemy? XD [O] Kiedy chcesz [P] Kiedy przejdziemy się do Dejzulki? [O] Kiedy chcesz [P] Balonik na sznurku? [O] Przepiękny hihi Doctorr [P] Jakie plany na przyszłość? [O] Zdać egzaminy zawodowe i wyruszyć do pracy [P] Czy kręcisz z Muchomorek ♡? [O] Może tak, może nie hyhy [P] Okrasa czy Makłowicz? [O] Obu nie lubię [P] Jesteś prawiczkiem? [O] [P] Interesujesz się rapem? [O] Oczywiście [P] Vodka czy whiskey? [O] Whiskey [P] Jesteś za legalizacją marihuany? [O] Oczywiście że jestem za legalizacją [P] Poszedłbyś w ogień za przyjacielem? [O] Najpierw bym się musiał przekonać czy to prawdziwy przyjaciel [P] Jesteś katolikiem? [O] Jestem z osób nie wierzących [P] Co lubisz w życiu robić? [O] Jeść, pić, grać i spać [P] Boks czy mma? [O] To i to jest dość ciekawe [P] Jesteś romantico? [O] No nie wiem [P] Czy chciałbyś być gangsterem? [O] Nie [P] Czy pieniądze dla Ciebie są najważniejsze? [O] Nie Następna osoba do nominowania - @ Doctorr Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Żwirek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi