Doctorr Opublikowano 3 Czerwca 2019 ✪ Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) @ Żwirek [P] Jak pojawiłaś się na sieci? [O] Z przypadku, jarając zioło ze znajomymi szukaliśmy dobrej sieci na której można było dobrze poświrować. No i jestem. [P] Co byś chciał zmienić na forum? [O] Zwiększyć w jakiś sposób aktywność użytkowników. [P] Jak poprawiasz sobie humor? [O] To chyba wiadoma sprawa. No i taniec, kocham imprezy. [P] Twoje najlepsze wspomnienie z tego roku? [O] Kupno nowego samochodu. [P] Masz jakieś motto życiowe? [O] "Wyjebane miej i się śmiej" [P] Ulubiony kolor? [O] Niebieski [P] Żałujesz jakiejś decyzji do dzisiaj? [O] Oj tak.. a wiąże się ona z moją byłą dziewczyną. [P] Czy jesteś za legalizacją marihuany? [O] Jaaasne! [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak starszą siostrę [P] Ulubione danie? [O] Filety z sandacza na musie porowo-ziemniaczanym! Polecam. [P] Dlaczego taka nazwa a nie inna? [O] To moja ksywa. [P] Czy musisz być cały przykryty kołdrą? [O] Niee [P] Czy kiedykolwiek ukradłeś znak drogowy? [O] Hahah.. w wieku 22 lat, zrobiliśmy jedną taką nocną akcje. Znak stopu i znak pierszeństwa! [P] Co wkurza cię co niekoniecznie wkurza innych? [O] Jazda w pasach! [P] Czy kiedykolwiek liczyłeś swoje kroki podczas spaceru? [O] Raczej nie. [P] Jaki jest rozmiar Twojego łóżka? [O] 2.30x2.10 [P] Czy przeszkadzają ci faceci ubierający się na różowo? [O] Każdy ma swój styl, nie robi mi to. [P] Czy nadal oglądasz bajki? [O] Czasem z dziećmi mojej siostry. [P] Czy boisz się wysokości? [O] Nie. [P] Czy śpiewasz w samochodzie? [O] Freestyle, często! [P] Kim chciałeś być w dzieciństwie? [O] Policjantem, ale już w gimnazjum mi przeszło. [P] Czy posiadasz zdjęcie którego się wstydzisz lub wyszedłeś na nim dość głupio? [O] Pewnie! @ nicky [P] Ulubiony film/serial? [O] Lubię oglądać dokumenty wszelkiego rodzaju. [P] Jak długo grasz w cs? [O] 13-14 lat [P] Grasz w coś innego niż cs? Jeśli tak to w co? [O] Tak, Fifa, Resident evil, Call of duty i UFC. [P] Najlepsze wspomnienie z dzieciństwa? [O] Pierwsza miłość, pierwsza randka i ten pierwsze raz, hah.. pamiętam to jak dziś, tego nie można zapomnieć! ;) [P] Palisz papierosy? [O] Tak, ale głównie na imprezach. [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Głownie rapsy, ale trance, vocal trance też wchodzą w me gusta. [P] Czym się zajmujesz na co dzień? [O] Głównie interesy. Odbieram, wysyłam maile spotykam się z ludźmi, taki mały biznesik, ale nie będę się o tym rozpisywał. :PP @ Justyna ^^ [P] Ile masz lat? [O] 3 sierpnia skończę 29. [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Tak, trenuje zajoba! Hah, żarcik. Gram w kosza, siatkówkę, jeżdżę rowerem. [P] Czytasz książki? [O] Oczywiście. [P] Lubisz podróżować? [O] Uwielbiam, to taka troszkę moja pasja. Ogólnie kocham jeżdzić swoim wozem bez celu. [P] Jakie miasto w Polsce chciałbyś odwiedzić? [O] Tam gdzie Ty mieszkasz! [P] Masz drugą połówkę? [O] Na ten moment jestem singlem, ale jakieś miłosne sytuacje zdarzają się od czasu do czasu. [P] Ulubiona piosenka? [O] Donguralesko - Wszystko jest stanem umysłu [P] Słuchasz disco polo? [O] Normalnie nie za bardzo, ale nie przeszkadza mi ten styl. Niech sobie jest. [P] Jaki masz rozmiar buta? [O] 42,5 @ s t a r g i r l [P] Co cenisz w ludziach? [O] Szczerość, to jest najważniejsze! [P} Jaki masz sprzęt komputerowy? [O] Obecnie operuję starym laptopem Asus, tutaj nawet nie będę opisywał, bo nie ma się czym chwalić. [P] Co lubisz oglądać? [O] Filmy dokumentalne. [P] Ulubiona gra komputerowa? [O] Colin McRae Rally 2.0, smaki dzieciństwa! [P] Kogo lubisz ze społeczności GreenHaze? [O] Nie będę wymieniał, lubię wszystkich tych co mnie szanują i z którymi mam jakiśkolwiek kontakt. Na GH chyba nie da się kogoś nie lubić! [P] Ulubione danie? [O] Filety z sandacza na musie porowo-ziemniaczanym. Palce lizać! [P] Czegoś się boisz, jeśli tak to czego? [O] Boję się złych decyzji w życiu, tak tego się boję! Następną osobą będzie ---> @ Justyna ^^ Piona! Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Żwirek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 3 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Przez te Q&A dużo się o tobie dowiedziałem I propsuje za bycie tak pozytywną osobą,a co do pytanka: [P] Jaki jest rozmiar Twojego łóżka? [O] 2.30x2.10 Znałeś czy zmierzyłeś przed wpisaniem odpowiedzi? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctorr Opublikowano 3 Czerwca 2019 ✪ Sponsor Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Znałem, bo sam je kupowałem. ? I dzięki za miłe słowa! ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Fajnie się czyta! <3 Dzięki za nominację. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Fajnie, fajnie. Więcej się o Tobie dowiedziałam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Szanuję za Collina McRae. Za dzieciak grałem z bratem i znajomymi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi