Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

No siema

Sp3cTeReK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Nie będę się za dużo rozpisywał, bo po co.
Każdy z czasem mnie pozna chociaż moja aktywność nie będzie jakoś zdumiewająco wysoka.
Po prostu będę troszkę na serwach i troszkę na forum. Jak będzie trzeba (tzn . jak znajdę dużo wolnego czasu) to postaram się pomóc.

Teraz kilka słów o sobie .
Mam na imię Tomala, ale większość znajomych mówi mi Tomuś(naprawdę trzeba zasłużyć) XD.
Jestem "starym" wyjadaczem na tych karabinach. Troszkę już latek za mną. Mam nadzieję, że chociaż tyle samo przede mną.
Gram w cs od jego początków jeszcze jak był modem do H-L.
Przebyłem dość długą wędrówkę, aby w końcu u Was się "zagnieździć".
Pochodzę z fajnego miasta którego nie lubię...... INOWROCŁAW.

Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników, administracji i dla gościa dzięki któremu tutaj jestem.
ELO

• GreenHejzka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.