Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Zbanowany Ban za.......?

ADEVANED

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ADEVANED
IP/Steam ID: 77.253.63.156

Nazwa serwera: surf + klasy
Data oraz godzina otrzymania bana: 12.07.2019, 15:50
Mapa: surf_ski_2_gh_beta

Powód bana: 'Wykorzystywanie bledow serwera + lamanie regulaminu'

Opis sytuacji: Koleś z przeciwnej drużyny afczył więc latałem na ich resp i go zabijałem, admin zamiast go wywalić to mnie zabił, odrodziłem sie i znów poleciałem na resp przeciwników po fraga i zaraz po tym dostałem PERMA i pytam się jaki jest powód tego bana i gdzie regulamin złamałem? Prosze o UB.

• Administrator

Jest zakaz kampienia na respie,

Ty nabiłeś sobie proste fragi,

Nie zgłosiłeś błędu, że anty camp nie działa - zgłosiła mi to dopiero ssz-sql na PW :) 

A do tego jeszcze widzę, że masz AB :DDD  ban jeszcze ode mnie XD

8THbIDL.png

Ban zostaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.