Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Serwus

Druidek.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Wracam na nasze kochane GH, po pewnej przerwie, mam nadzieje, że ktoś mnie jeszcze pamięta lub kojarzy.

Pozdrawiam całą „starą” ekipke oraz wszystkie nowe osoby, które dołączyły do sieci podczas mojej nie obecności. Do zobaczenia i usłyszenia na ts’ie. :rolleyes

• Superka 2
  • Pikachuuuu 1
  • Przykro mi 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.