Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Q&A - Odpowiedzi #9 Q&A - Odpowiedzi Stenziu

Stenziu

Rekomendowane odpowiedzi

Pytania od @ Żwirek ♡

[P] Jakie masz zainteresowania?

Szczerze to mam dużo zainteresowań. Po prostu gdy się z czymś muszę sporać w danym czasie zostaje moim zainteresowaniem - uwielbiam wszystko co wyzwala moją głowę aby trzeba było się nad tym pomęczyć by dało mi to satysfakcje, że się coś więcej potrafi. Ale głównie moje hobby to motoryzacja i car detailing.

[P] Co robisz w wolnym czasie?

Pykam sobie w cski, jakieś wypady ze znajomymi i siedzenie przy aucie.

[P] Lubisz piłkę nożną?

Nie. Nie jara mnie nożna wole jakiegoś kosza czy siatkę. 

[P] Ulubiony film?

Deadpool. Obecne części tak rozpierdalają system, że to jest poezja. Główny bohater ma zajebiste poczucie humoru a sceny są bajeczne.

[P] Co najbardziej cenisz w ludziach? i Dlaczego akurat to?

Głównie, żeby nie był fałszywym chujem i był szczery. Dlaczego akurat to? Ponieważ nie lubię jak ludzie są fałszywi i opierdalają cię za plecami gdy ty myślisz, że wszystko jest spoko. A szczerość zawsze pomaga się skupić na naszych słabszych stronach, bo wiadomo nikt nie jest idealny ale niektórym trudno wychodzi być szczerym.

[P] Gdzie chciałbyś mieszkać?

Hawaje. Bajeczny widok, piękna przyroda i zajebiste plaże. To jest po prostu raj na ziemi - czego chcieć więcej.

[P] Plany na wakacji?

Praca, siłka, zabawa i tak w kółko.

[P] Jakie są twoje zalety?

Trudno mi jest to określić :| Ale można to podsumować tym cytatem: "Mam tylko jedną wadę - nie mam zalet."

[P] Jaki masz kolor oczu?

Zielony.

[P] Co lubisz w dziewczynach?

Tyłeczki :D I wszyystko inne. Wystarczy, żeby nie była jakimś szlaufem co na siano leci i ma w głowie tylko instalife.

[P] Ulubiona nutka?

Obecnie -

oraz schafter i małach ostatnio mi wchodzi

[P] Masz lęk wysokości?

Trochę tak lecz nie jest to aż taki lęk, żebym się skulił i mówił, że się boje.

[P] Gdybyś mógł, ilu osobom z forum dałbyś bana na zawsze?

Tym petom z pato.

[P] Od kiedy grasz w Counter Strike'a?

Trochę za długo a nadal jestem totalnym botem. Gram od jakiegoś 2k6/7 roku zaczynając dzięki ziomkowi na zombie modzie. I brakuje mi 2010r. (coś takiego) najlepsza zabawa była, serwery pełne, ludzie spoko (zdarzały się wyjątki - wiadomka). Potem tylko chujnia. cs-wysypisko najlepsza serwerownia.

Pytania od @ RekaWatykanu

[P] Kochasz mnie?

Normalnie wariacie w ślinę mogę z Tobą iść :love2:piwko

[P] Kiedy exp mod na hnsie

Nigdy. Chyba, że takowy zrobisz :D

Edytowane przez s t a r g i r l
  • GreenHejzka 1
  • Superka 1
  • Pikachuuuu 1

• Administrator

@ Stenziu

Exp moda mogę dupnąć w wolnym czasie jeśli chcesz :D 

ALE TOO TO STARY KOZAK :piwko:piwko:piwko

1 godzinę temu, Stenziu napisał:

[P] Gdybyś mógł, ilu osobom z forum dałbyś bana na zawsze?

Tym petom z pato.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.