Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Powitanie

Benek Zz

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka jestem Bartek mam 16 lat i bardzo lubię grać i pomagać. Bardzo lubię grać w piłkę nożną, ogólnie jestem na Ataku, ale to nie ważne. Dołączam do was no bo se chwile posiedziałem na waszej sieci nie zarejestrowany no i mówię "A to może se tu na dłużej zostanę". Myślę, że tu jest dobra atmosfera. 

Pozdrawiam wszystkich GreenHazowiczów 

• Pikachuuuu 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.