Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Nierozwiązany Problem ze steamem CS 1.6

Pavlox

Rekomendowane odpowiedzi

Być może jest to rzadki przypadek bądź też nie, ale mniejsza...

Problem polega na tym, że dosyć często znika mi menu główne, wiem że trzeba wkleić plik GameMenu.res ale na tym problem się nie kończy. Otóż często mi te menu po prostu znika, a tym samym pliczek staje się ukryty i niemożliwa jest opcja odznaczenia tego.

Szukałem rozwiązań po internecie, skanowałem kompa antywirusem, malwarebytesem nawet ale problem nie znika. Muszę wklejać na nowo co jakiś czas plik od nowa, który podmienia ten GameMenu.res, przez jakiś czas jest widoczny a potem znowu staje się ukryty i nic z tym nie mogę zrobić i cały proces od nowa.

Proszę o pomoc ;/

Edytowane przez pavlox

Spójność plików właśnie zrobiłem, zainstalowałem Steama na dysku C i zobaczymy czy nadal będzie to samo działo... jak coś zedytuje

Edit: to samo...

Edytowane przez Pavlox

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.