Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Przyjęte [REDAKTOR FP] nicky

zulema

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Sabina

Znajomość ortografii i interpunkcji w skali 1-6: 6

Dlaczego to Ciebie mamy wybrać na Redaktora FanPage?: Mam sporo wolnego czasu, chętnie ruszyłabym jakoś naszym FP, dodawała różne memy związane z grą, lub ciekawostki e-sportowe bądź ze świata gier. Uważam, że znacie mnie na tyle by zaufać mi w powierzeniu takiej rangi, teraz mam naprawdę dużo wolnego czasu i obiecuję, że nie zaniedbam tego stanowiska. :) 

Obiecuję zaangażowanie w rozwój FP [TAK/NIE]: Tak

• Superka 2
  • Pikachuuuu 1

Jestem na tak.

Znam Sabinę i wiem, że wywiązuje się z przydzielonej jej funkcji bardzo dobrze, jest osobą zaufaną, lubianą i znającą się na rzeczy, od kiedy się znamy nie było z nią żadnych problemów. Ma chęci pomocy, a to jest najważniejsze plus po zerowej aktywności na FP myślę, że nowa osoba do prowadzenia fanpage się przyda a Sabina jest do tego idealna. :) 

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.