Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Hej hej

Nestyaa

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Hej :) Gram na serwerze Surf-Ski już jakiś czas, ale jakoś nie angażowałem się w życie forum. Coś o mnie :hmm Mam na imię Paweł, mam 17 lat. Pochodzę ze Śląska z małej miejscowości pod Częstochową . Interesuję się sportami głównie sztukami walki oraz piłką nożną. Myślę, że zostanę tutaj na dłuuużej 8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.