Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Szybka piątka #2 Szybka Piątka - Muchomorek ♡

Weronikaa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was serdecznie!
Co tydzień będę wybierała jednego z Naszych użytkowników, któremu zadam pięć pytań na wybrany przeze mnie temat. 

Drugą osobą, która została przepytana jest @ Muchomorek ♡.

Zapraszam do czytania. :) 

- Redaktor - @ s t a r g i r l

- Odpowiadający - @ Muchomorek ♡

Sposób w jaki siebie opiszemy, może bardzo dużo o Nas powiedzieć. Dlatego zacznijmy od pytania: Kim jesteś?

Kim jestem? A no jestem sobie osoba skromną, która zazwyczaj nie lubi się wywyższać. Wstydliwość to u mnie norma. Zawsze byłam zestresowana, gdy miała przy tablicy coś powiedzieć, aby wszyscy słyszeli. Jestem również osobą wrażliwą, którą bardzo szybko można zranić. (Dotyczy to tylko osób, które coś w moim życiu znaczą, dla nołnejmów to mam wywalone. xD) Zawsze bolała mnie krzywda innych, dlatego nie potrafię przejść obojętnie, gdy widzę, że komuś coś się dzieje. Tak właśnie zbliżyłam się do mojego skarba. :love 
A tak poza tym wszystko, to mam na imię Patrycja i posiadam 22 wiosenek. W internecie od dłuższego czasu jestem znana pod nickiem Andrzej lub Endrjuuu. Mieszkam sobie na takiej wsi, zwanej Knurowem. Mam cudownego chłopa, którego poznałam poprzez duże zbiegi przypadków. Nie żałuję w życiu niczego, bo to wszystko doprowadziło do tego, kim jestem teraz.

Mówią, że człowiek uczy się przez całe życie. Od urodzenia, aż do śmierci. Odpowiedz Nam: Co jest najważniejszą rzeczą, jakiej się nauczyłeś do tej pory?

Nauczyłam się dystansu do swojej osoby. Wcześniej, gdy jakąś osoba zwyzywała mnie, mówiła nieprawdę, to potrafiłam zamknąć się w swoim pokoju i płakać. Teraz? Mam po prostu wywalone na opinie osób, które nawet mnie nie znają. A nawet śmieje się z tego, co potrafią wymyśleć na mój temat. Ostatnio co mnie fest rozbawiło, to to, że mam swój burdel i jestem burdel mamą. :beka 

Dla niektórych ludzi pojęcie szczęścia, to pieniądze, super dom, dobre auto, a dla niektórych to zwyczajnie w świecie rodzina, miłość, zdrowie, przyjaciele. Opisz Nam, czym według Ciebie jest szczęście? 

Moje szczęście często siedzi obok mnie, niemal codziennie. To dzięki niemu uśmiecham się każdego dnia. Daje radę w życiu, mimo tego, co mi się przytrafiło. U mnie szczęście to osoba, z którą mogę podzielić się swoim życiem, codziennością, uśmiechem, smutkiem itp.

W dzisiejszych czasach pieniądze są Nam potrzebne do wszystkiego. Powiedz Nam, jakie znaczenie mają dla Ciebie pieniądze w życiu? 

Dorastałam w domu, gdzie awantura była zawsze o pieniądze, zwłaszcza po stronie taty. Chyba dlatego one nie mają dla mnie takiego dużego znaczenia. Nie chciałam stać się nim. W wieku 16 lat postanowiłam pójść do pracy, aby na swoje zachcianki wydać ze swoich zarobionych pieniążków. 

W życiu każdego człowieka pojawia się coś takiego jak "szansa". Niektórzy potrafią z niej skorzystać, inni nie. Opowiedz Nam, czy była w Twoim życiu jakaś szansa, której nie wykorzystałeś i dlaczego tak się stało? 

Miałam szansę wyjechać i zacząć życie w Holandii. Wiadomo - większy zarobek. Nie skorzystałam z tego, ponieważ wybrałam swoje szczęście - miłość. :) 
Nie żałuję tego. Gdybym ponownie miała wybór, postąpiła bym tak samo.

• Pikachuuuu 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.