Excellent. Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Pytania od @ Takkar [P] Co tam słychać ciekawego? Odp. Jak zwykle świetnie i po staremu ! Pytania od @ Pavlox [P] Bułka czy chleb? Odp. Bułka Pytania od @ Żwirek ♡ [P] Jak pojawiłaś się na sieci? Odp. Kiedyś z nudów szukałem jakiegoś serwera Only DD2 i wszedłem na Cssetti i tam znalazłem właśnie GreenHaze [P] Co byś chciał zmienić na forum? Odp. Myślę, że zmienił bym główny banner na taki fajny ruchomy itd xD Druga rzecz jaka by była to grafike legendy rang Reszta może zostać [P] Jak poprawiasz sobie humor? Odp. Największą frajde daje mi jak zdenerwuje @ Żwirek ♡gdy nie tak zamknę temat xD Plus do tego wypije sobie 90ml cytrynówki [P] Twoje najlepsze wspomnienie z tego roku? Odp. Dostanie się na MODERATORA :O [P] Masz jakieś motto życiowe? Odp. Umiesz liczyć, licz na siebie ! [P] Ulubiony kolor? Odp. Czarny [P] Żałujesz jakiejś decyzji do dzisiaj? Odp. Oo tak i to wielu... -,- wstyd się aż przyznać [P] Czy jesteś za legalizacją marihuany? Odp. Ja jestem neutralnie do tego nastawiony. Kto pali, ten pali. Każdy ma własny rozum i sumienie. [P] Masz rodzeństwo? Odp. Tak mam jedną siostrę, miałem dwóch braci ale jeden zmarł w zeszłym roku z powodu choroby sercowej (37 lat) miał. [P] Ulubione danie? Odp. Pomidor+Mozzarella+Sos do greckiej sałatki [P] Dlaczego taka nazwa a nie inna? Odp. Bo taka mi się podoba xD [P] Czy musisz być cały przykryty kołdrą? Odp. Nie Chyba ze robię z dziewczyną barabara xDDDD [P] Czy kiedykolwiek ukradłeś znak drogowy? Odp. Tak z pod kebaba w naszym miasteczku (===) <--- o taki czyli przejście dla pieszych [P] Co wkurza cię co niekoniecznie wkurza innych? Odp. Chyba takiej rzeczy nie ma [P] Czy kiedykolwiek liczyłeś swoje kroki podczas spaceru? Odp. Pewnie to chyba każdy robił [P] Jaki jest rozmiar Twojego łóżka? Odp. Jest to tapczan dwuosobowy [P] Czy przeszkadzają ci faceci ubierający się na różowo? Odp. Zależy jak komu to pasuje do papy osobiście bym się tak nie ubrał [P] Czy nadal oglądasz bajki? Odp. Zdarza się . [P] Czy boisz się wysokości? Odp. Nie. [P] Czy śpiewasz w samochodzie? Odp. Oczywiście, że tak xDD [P] Kim chciałeś być w dzieciństwie? Odp. Snajperem xDDDD A tak naprawdę to strażakiem zawodowym ale to nie dla mnie [P] Czy posiadasz zdjęcie którego się wstydzisz lub wyszedłeś na nim dość głupio? Odp. Nie posiadam takiego zdjęcia ponieważ nigdy niczego się nie wstydziłem Pytania od @ Weronikaa [P] Jakie są Twoje zalety? Odp. Jestem pomocny, Nie kłamię, Nie zdradzam tajemnic . [P] Jakie są Twoje wady? Odp. Jestem strasznie nie obliczalny, Nigdy nie duszę tego co mam w sercu . [P] Jaki masz kolor oczu? Odp. Niebieski [P] Co lubisz w dziewczynach? Odp. To co każdy facet Dupa, Cycki, Figura dobrze utrzymana może być nawet XL, Charakter, Dobra zabawa w towarzystwie itd [P] Czego nie lubisz w dziewczynach? Odp. Najbardziej to tynkowania się i ubierania się na jakąkolwiek imprezę,zabawę !!! [P] Co chciałbyś zrobić teraz? Odp. Spojrzeć w twoje oczy i zobaczyć jak zareagujesz ^^ [P] Ulubiona nutka? Odp. Ronnie Ferrari - ONA BY TAK CHCIAŁA [P] Masz lęk wysokości? Odp. Nie [P] Gdybyś mógł, ilu osobom z forum dałbyś bana na zawsze? Odp. Odpowiem tak śmieszkując @ Muchomorek ♡@ Żwirek ♡@ Justyna ^^@ Takkar. A tak naprawdę to nikogo :-) [P] Od kiedy grasz w Counter Strike'a? Odp. Około 10 lat z przerwami [P] Twoje ulubione danie? Odp. Pomidor+Mozzarella+Sos do greckiej sałatki [P] Twój ulubiony napój alkoholowy? Odp. Wódka cytrynówka lubelska na 1szym miejscu a na drugim żołądkowa gorzka [P] Co cenisz w życiu? Odp. Zaufanie, szczerość, uczciwość, sprawiedliwość, przyjaźń i rodzinę . [P] Co sądzisz o samobójcach? Uważasz, że są odważni czy tchórzliwi? Odp. Trzeba być jednocześnie tchórzem by bać się życia i odważnym by się go pozbyć . [P] Gdybyś mógł zamienić się życiem z jedna wybraną przez Ciebie osobą, kto by to był i dlaczego akurat ona? Odp. Nie ma takiej osoby. Podobam się sobie, dążę do ideału. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nominuje: @ Emzii ♥ !! Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez Excellent. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlox Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 jedno pytanie ode mnie ale zawsze coś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 No i UJJJ. BAN KLIENT. DZIĘKUJĘ! :BEKA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Supcio, fajne odpowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi