Pavlox Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 czas się pożegnać, bo tak xD narazie:D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Aha XDD elo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjoter Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 z fartem byku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Kur.... Myślałem ze pjoter odchodzi więc było mi to obojętne a o to ty Pavlox? NO NIE! dlaczego ty! a nie pjoter... XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlox Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 2 minuty temu, MisieQxQ napisał: Kur.... Myślałem ze pjoter odchodzi więc było mi to obojętne a o to ty Pavlox? NO NIE! dlaczego ty! a nie pjoter... XDD Żeby ciebie nie oglądać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) To ja chyba wezmę i po tobie odejdę dla dobra forum XD DOBRZE PANI WERONIKO URLOP MASZ? TO IDŹ ODPCOZYWAĆ Edytowane 22 Września 2019 przez MisieQxQ Bo każesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjoter Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 2 minuty temu, Pavlox napisał: Żeby ciebie nie oglądać Pavlox <3 Przez Weronikaa, 22 Września 2019 Nie pisz posta pod postem, jest opcja edytuj. Następnym razem +1. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 22 Września 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 ymm aha? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
| ReiN | Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Siemanko 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 23 Września 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Powiedzenia Aaaa tak btw, ban słuszny - Warna już raz dostałeś, to znowu no tooo powodzenia dalej "nobie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi