**KooXioR** Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Witam Z góry chcem podziękować za przyjęcie mnie na forum Postanowiłem zrobić serwer OFF przez długi czas szukałem osób które by mi pomagali przy serwerze od spraw technicznych do finansowych ale nikt nie był zainteresowany a ja sam nie dam rady pakować tyle siana w serwer i tak dużo wladowalem... Jest tyle serwerów 1.6 że ciężko teraz rozkręcić serwer... Proszę o usunięcie mojego serwera z forum i jeszcze raz dziękuję Życzę powodzenia trzymajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Wielka szkoda : c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 27 Września 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrams Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) A ja to co, pisałem z Tobą na pw Trzym się Edytowane 27 Września 2019 przez Abrams Dodałem przecinek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Powodzenia, hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjoter Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 27 Września 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Cześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 27 Września 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 No nic, siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 28 Września 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi