zulema Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Przyszła pora i na mnie, odchodzę. Spowodowały to głównie sprawy prywatne, brak czasu na wszystko. Być może jeszcze kiedyś wrócę, zależy jak wszystko poukładam sobie w życiu. Będąc tu przez tak długi czas ciężko się rozstać z Wami. Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie, mimo wszystko. Trzymajcie się mordeczki, cześć! 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Baj baj będziemy tęsknić:( oby ci się wszystko poukładało sabciu żabciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Będzie Cię brakować, z fartem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 30 Września 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Trzymaj się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Trzymaj się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Trzymaj się Sabinko, pamiętaj, że zawsze możesz się do mnie odezwać! Powodzenia w życiu, wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Szybko wracaj do nas!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Papatki Sabinko Będziemy czekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
| ReiN | Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 bywaj zdrów. Wróć do nas jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 30 Września 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 W końcuuu, banować żeby nie wróciłaaa BUBUBUUU Spoiler A tak na serio to papapa, powodzenia w ogarnianiuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi