Pacia ♡ Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) @ Redak [P] Dlaczego "Muchomorek"? [O] 14 Maj 2019 - oboje leżą i patrzą na siebie, tacy zakochani. Nagle On mówi do niej - Żwirek i Muchomorek. No i dlatego jest Muchomorek. [P] Jak zrobić w panelu 2 kolorowy nick? [O] xd background: linear-gradient(to right,#ff0000 20%,#fdfdfd 50%,#ff0000 70%) [P] Dalej masz kolorowe włosy? [O] od ponad dwóch lat mam. [P] w czym urzekł Cię Radek? [O] Swym miedzianym kolorem włosów. [P] Dwa zdania o Jaszczurze? [O] Spoko grało się z nim w LOL-a po nocach. Prywatnie nie mam nic do niego. [P] Jak to się stało że zostałaś Właścicielem sieci? [O] A no zaczęło się od tego, że zakumplowałam się z Fixenem, on był wtedy czerwony razem z Avixem. Głównym właścicielem był @ Wajchaturlasowy_Bałwanek. No i tam zaczął mi mówić, jak go niby traktuje Avix, że mimo tego iż obaj są na tej samej randze, to zawsze musiało być tak jak Avix chcę. No i zaślepiona i zmanipulowana ja poleciałam do Wajchy, że chce odkupić forum, bo Avix taki zły. No to sprzedał mi forum. XD [P] po co Ci tyle j@ ? [O] A po to, aby oni zajmowali się forum, a ja tym, do czego oni nie mają dostępu. [P] Definicja "dobrej mordeczki" na forum. [O] Dobra mordeczka, to taka, która miałaby własny dział i mogła w nim pisać swoje zastrzeżenia wobec forum. Dobra by to była ranga. [P] Jak długo będe miał tą fajną rangę? [O] Do końca tego miesiąca! :O @ Weronikaa [P] Lubisz swoją pasję? [O] Bardzo! [P] Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? [O] Od 5 miesięcy i jednego dnia mój chłop. [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Wyprowadzić się. [P] Czym się interesujesz? [O] Śpiewam sobię. [P] Czym chciałabyś zajmować się w przyszłości? [O] Własna kawiarnia! [P] Lubisz wdawać się w dyskusje? [O] Zależy o czym ta dyskusja. [P] Myślisz o przyszłości, co Cię czeka i jacy ludzie będą w Twoim życiu? [O] Nie, wolę patrzeć na to co mam tu i teraz. [P] Ulubiona marka samochodów? [O] Chyba BMW. [P] Ile masz wzrostu? [O] 169 cm XD [P] Jak często przeklinasz? [O] Tylko jak się zdenerwuje. [P] Gdybyś miała być zwierzęciem, to jakim? [O] KOTKIEM Mrrrrrr [P] Jaki był najlepszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałaś? [O] Nie pamiętam żadnego fajnego. [P] Jaką umiejętność chciałabyś opanować do perfekcji? [O] Śpiewanie [P] Masz rodzeństwo? [O] Owszem, dwie siostry. Starsza i młodszą. [P] Bez jakiej rzeczy nie wyobrażasz sobie życia? [O] Hmmmm, komunikacji miejskiej? Liczy się? [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Od paru kilku miesięcy zmagam się z wróżeniem na siłownię. [P] Jaki rodzaj muzyki słuchasz? [O] Każdej, musi wpaść mi w uszko. [P] Jaki gatunek filmu lubisz oglądać? [O] Akcji i fantasy. [P] Jaki jest twój idealny weekend? [O] Ja otulona w kołderkę, a obok mój ukochany śpioszek. [P] Co Cię najbardziej denerwuje? [O] Tylko jedna osoba potrafi doprowadzić mnie do takiego stanu. [P] Czego się boisz? [O] Pająków. [P] O czym najwięcej myślisz w ciągu dnia? [O] O tym czy mój kot nie jest głodny i jak walnąć porządnie @ Żwirek ♡. [P] W jakim filmie chciałabyś żyć? [O] Rolnik szuka żony. XDDDD [P] Najśmieszniejsza sytuacja z Twojego życia? [O] Jako dziecko zrobiłam kupkę do wanny jak się kąpałam, a potem wolałam mamę, bo mi coś pływało w niej. XDD [P] Którą postacią z świata Marvela byś chciała być? [O] Kapitan Marvel. [P] Jakiego koloru są Twoje włosy? [O] Od góry - moje naturalne, czyli ciemny blond, który schodzi na różowe. [P] Podaj 3 cechy, które najbardziej Cię opisują: [O] Miła grzeczna i sympatyczna. Hyhy [P] Jaki telefon posiadasz lub jaki planujesz kupić/zmienić? [O] Hujajej p20 PRO. Polecam! [P] Myślisz, że jesteś bezpieczna w internecie? [O] Owszem. Nie boje się nikogo. [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Tabaluga! [P] Co zmieniłabyś na świecie? [O] Chciałabym stworzyć wielki dom dla bezdomnych i porzuconych kociaków. [P] Czy myślisz, że palenie papierosów szkodzi zdrowiu? [O] Nie jestem lekarzem, aby na to odpowiedzieć. [P] Chciałabyś mieszkać w bloku czy w swoim domu? [O] W swoim domu. [P] W jakim stopniu wygląd osobisty wpływa na Twoje samopoczucie? [O] Eeee, już mi to tam zwisa. [P] Chciałabyś być sławny? [O] Chyba nie. Nie lubię być w centrum uwagi. [P] Jaką pracę chciałabyś wykonywać? [O] Mięs swoją własną kawiarnię. [P] Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 10 lat? [O] Własna kawiarnia, mąż i dziecko w drodze. [P] Czy CS 1.6 kiedyś się "wypali"? [O] Na pewno tak. [P] Potrafisz gotować? [O] Owszem. [P] Ulubione słodycze? [O] Żadne. [P] Chciałabyś schudnąć czy przytyć? [O] Schudnąć! [P] Chciałabyś zostać kulturystką? [O] Nie. [P] Używasz słuchawek czy głośników? [O] Słuchawek. [P] Ulubiony piłkarz? [O] Nie oglądam piłki nożnej. [P] Gdybyś spotkała siebie z przed 5 lat co byś sobie powiedziała? [O] Dobry wybór. [P] Jesteś z siebie dumna? [O] Tak. [P] Masz jakiś cel w swoim życiu? [O] Obecnie - zebrać hajs na kompa. [P] Jaka jest Twoja pierwsza myśl każdego poranka? [O] Ooo niee, znów wcześnie mnie budzi, bo jest głodny. - KOT [P] Imię pierwszej miłości? [O] Arek. [P] Chciałabyś tatuaż? [O] Mam obecnie 4, jak na razie wystarczy. [P] Jesteś uzależniona od telefonu? [O] Tylko troszkę. [P] Wolisz laptop vs komputer? [O] Łopatopa. [P] Potrafisz tańczyć? [O] Nie. [P] Ideał chłopaka? [O] Nie ma ideałów. [P] Potrafisz pływać? [O] Tak. [P] Ulubione piwo? [O] Wszystkie. XD [P] Najładniejsze imię dziewczyny? [O] Anastazja. [P] Upalne lato, czy znośna zima? [O] Znośna zima. [P] Wolne popołudnie przed PC, czy w plenerze? [O] Plener. [P] Ile dałabyś by zapomnieć te wszystkie chwile, które są na nie? [O] Tak. :X [P] Klasyczny boks, czy mieszane sztuki walki? [O] Mieszane. [P] Lubisz małpki? [O] Tak. [P] Gdybyś mgła zmienić coś w swoim życiu, co byś zmieniła? [O] Nic. [P] Twój ulubiony kolor? [O] Fiolet-róż. [P] Jakie jest twoje największe marzenie? [O] Wyprowadzić się. [P] Jak się tutaj znalazłaś? [O] Chodziłam po TS i śpiewałam na karaoke tak for fun. No i założyciele stąd, zrobili karaoke, na którym wystąpiłam i wygrałam je i tak jakoś postanowiłam zostać na forum. [P] Lubisz mnie może? [O] Może [P] Jakie masz zainteresowania? [O] Śpiewanie, granie, jedzenie, ruchanie. XD [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] Leżeć i pachnieć. XD [P] Lubisz piłkę nożną? [O] Nie. [P] Ulubiony film? [O] Kroniki Spiderwick. [P] Co najbardziej cenisz w ludziach? i Dlaczego akurat to? [O] Hmmm, chyba najbardziej doceniam starania drugiej osoby, sama staram się jak mogę i jeśli widzę, że druga osoba stara się również, wtedy jestem uśmiechnięta. [P] Gdzie chciałabyś mieszkać? [O] Wrocław. [P] Jakie są twoje zalety? [O] Pomagam, nie oczekując nic w zamian. Miła i sympatyczna. [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Piwno-zielono-niebieskie. [P] Co lubisz w chłopakach? [O] Lubię jak jest chłop zabawny. [P] Czego nie lubisz w chłopakach? [O] Tego, że tak szybko mija im to, że powinni starać się o kobietę. [P] Co chciałabyś zrobić teraz? [O] Spać. [P] Ulubiona nutka? [O] Nie mam. :O [P] Masz lęk wysokości? [O] Tak. [P] Jesteś chamska? [O] Jak ktoś zasłuży. [P] Gdybyś mogła, ilu osobom z forum dałabyś bana na zawsze? [O] Już mają bana. XD @ Justyna ^^ [P] Jak się aktualnie czujesz? [O] Umiarkowanie. [P] Kiedy wspólna impreza? [O] Czekam, aż się zgadamy w końcu. [P] Ulubiona piosenka? [O] Nie mam. [P] Ulubiony film i serial? [O] Kroniki Spiderwick, a seria nie wiem. [P] Jakie osoby z forum lubisz najbardziej? [O] To chyba oczywiste, że moja administrację. [P] Jakie masz zwierzęta? [O] Tak. [P] Jakie plany na przyszłość? [O] Otworzenie kawiarni. @ peKUŚ. [P] Data napisania PW do mnie o ogarnięcie serwera na pewnej sieci gdzie zaczęła się nasza znajomość? (bez sprawdzania ) [O] Yyyyyyy, bez sprawdzenia? 15 lat temu, w grudniu popołudniu. [P] Dlaczego było Endrjuuu? xD [O] Jakoś imię ANDRZEJ mi do łba wleciało, więc wzięłam przezwisko z tego imienia. [P] Dlaczego też ANDRZEJ? [O] Bo często kiedyś bywałam na różnych ts i czasem stulejarze mnie denerwowali, więc dałam męski nick. [P] Jak tam ta noga co bolała? [O] Zdrowa. [P] Jak się wabi KOT? [O] Kubuś. @ Radek ☆ [P] Kiedy ten obiecany obiad? [O] Ile ty potrzebujesz tych zaproszeń? [P] Nuka podobno ma mnie osikać, a czemu nie Krystiana? xD [O] Bo jego kot osika. Xd [P] Kiedy to pijane karałoke? [O] Zapytam Andrzejka czy da rade za niedługo znów zaśpiewać. XD [P] Na co idziemy do kina? [O] Zobaczymy co będzie ciekawego lecieć jak przyjedziesz. [P] Czemu miedziany? :V [O] Bo nie chcesz rudy. @ Darkness. [P] Czy jesteś religijna, w co wierzysz? [O] Nie jest, ale wierzę w Boga. [P] Czy lubisz spędzać czas z innymi ludźmi? [O] Tak! [P] Który rodzic jest Ci bliższy i dlaczego? [O] Mama, bo ojca straciłam rok temu... [P] Jaki był najlepszy moment w twoim życiu? [O] 14.05.19 [P] Jaki był najgorszy moment w twoim życiu? [O] Hmmm, gdy ojciec chciał popełnić samobójstwo. [P] Czy w swoim życiu robisz to, co zawsze chciałaś robić? [O] Nie. [P] Co sprawia, że czujesz satysfakcję?w [O] Nie czytam książek i nie potrafię wybrać ulubionego filmu. :C [P] Jaka jest twoja ulubiona książka/film i dlaczego? [O] Nie czytam książek i nie potrafię wybrać ulubionego filmu. [P] Czego zabrakło ci w ważnych dla ciebie relacjach? [O] Szczerości. [P] Czy kiedykolwiek ktoś cię oszukał? [O] Tak. [P] Jak byś się czuła dzieląc bardzo osobistą, życiową przestrzeń z partnerem (np. hasło do komputera, konto bankowe)? [O] Normalnie, mój chłop ma hasło do większości moich rzeczy. [P] Jak myślisz, kiedy dana osoba jest gotowa do małżeństwa? [O] Ojj, to się czuję w serduszku. [P] Jak myślisz jakim rodzicem będziesz lub jakim chciałabyś być? [O] Będę świetną mamą! [P] Co byś zmieniła na forum? [O] Serwery bym postawiła, ale mamony brak. [P] Kogo z forum wysłałabyś do "The Voice of Poland"? [O] Siebie. Hihi Edytowane 15 Października 2019 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Oho jak otworzysz kawiarnie to na pewno wbiję! Mam nadzieję, że jakaś zniżka będzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 15 Października 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 W dniu 14.10.2019 o 13:58, Muchomorek ♡ napisał: [P] w czym urzekł Cię Radek? [O] Swym miedzianym kolorem włosów. A tak to super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redak Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Dowiedziałem się o tobie dużo rzeczy, ale.. Skont ona miała pinioszki na kupjenie foróm. Przez Pacia ♡, 16 Października 2019 Nie sprzedał drogo. :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi