MisieQxQ Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Nazwa propozycji: Możliwość wyłączenia Muzyki z map (Westwood, Eldorado). Co wniesie nowego?: Polepszy jakoś rozgrywki bo teraz to czasami mega irytuje albo się nie słyszy kogoś albo kroków a jeszcze gorzej jak roundsound zacznie grać o zgrozo... najgorzej jest na eldorado ale na westwood też można by. Krótki opis*: Po wejściu na serwer na mapie Westwood i Eldorado powinna wyskakiwać opcja wyłączenia muzyki (1. Tak 2. Nie) albo po prostu ją zablokujcie/usuńcie/wyciszcie po czasami jest taki chaos że człowiek nie wie co się dzieje taki mix roundsound muzyka z mapy i typo który coś do nas mówi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 17 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ała moje oczy. Oczywiście jestem na nie. Napisz do autora map, żeby wydał drugą wersję bez tego "startu". Zresztą, muzyka jest tylko na początku, więc nie wiem w jakich krokach to przeszkadza. Jeżeli chcesz słyszeć mikrofon innych to po prostu wycisz muzykę w grze a daj na full mikro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 @Takkar Na eldorado jakoś w trakcie też gra po za tym na innych serwerach istnieje takowa opcja... Nie mam zamiaru grzebać w ustawieniach żeby sobie móc pograć te jakieś 20 minut (nie wiem ile trwa mapa). To jest coś co mogło by być dodane bo taka muzyczka durna gra co rundę a rundy potrafią szybko mijać jak jest mało ludzi na serwerze. tak w ogóle o takie coś nie powinni dbać gracze tylko administracja, w końcu to nam ma się grać przyjemnie tak? a jak ma się grać przyjemnie kiedy co mapę trzeba zmieniać ustawienia żeby móc pograć "normalnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 19 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Na de_westwood gra tylko na początku a de_eldorado zostało usunięte ponieważ dziwnym trafem crashowalo serwer w połowie mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi