Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Siemaneczko mordeczki :P

Karko85

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć z tej strony Karko85, aka Bartuś, mam dużo latek, powiem, że pełnoletni ale wieku nie podam, bo nie, jestem miłośnikiem zioła, tego Holenderskiego bo w Polsce szajs sprzedają xD To nie to samo :/

Jestem na sieciach głównie znany z grafiki komputerowej, na wielu sieciach miewałem tą funkcje, robię layouty podobne do tych od Edytki, bannery, avatary itp... No wszystko nooo :P

Lubię popić sobie alkohol, ukończyłem szkołę informatyczną ZSTIO Bytom, kierunek informatyk, jestem programistą, robię własną grę [pochwalę się, że multi już działa xDDDD]

Generalnie wbijam z ziomkiem na sieć, bo nie długo jb robimy i trza nam czegoś fajnego, spoko wybijemy i może dołączymy :P

Lubię piwko, wódeczke, wszystko co uspokaja po cięzkim dniu pracy, uzależniony vaper i chuy, na coś trza umrzeć prawda? :D

Generalnie kocham zwierzęta i kobitkiiii, są to dwa takie ahhh, no to ten tego siemano! :D

A i pochodzę z Katowic okolic :P

A i od krótkiego czau nagrywam na YT, sub mile widziany mordeczko! :Dhttps://www.youtube.com/channel/UCaYfV4Yb4U_xFlRw7uRs2RQ

Edytowane przez Karko85
  • Piwko 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.