Domiś Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Wzór Podania: Twoje Imię:Dominik Wiek:16 Nick na Serwerze:KoxxiK Ile czasu spędzasz na serwerze: 4 godziny dziennie Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Na serwerze nie ma adminów, a długo gram na serverze widzę że dużo osób łamie regulamin Doświadczenie: duże gram w cs 4 lata miałem swoje servery też Znajomość AMXX [1-10]:8 Link do Banid: niestety nie posiadam Link do Game Tracker: brak TeamSpeak 3: nie mam Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198881516027/ Steam ID: podam pw Jak długo jesteś z nami: gram już na serverze 2 miesiące a na forum to długo trochę Składka miesięczna [Przelew/SMS]: Tak psc i sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Hmmm coś mało grasz na serwerze https://www.gametracker.com/player/KoxxiK/145.239.237.121:27070/ -brak banid +amx(:O) +steam +składka +wiek Popraw aktywność na serwerze Nie. Edytowane 25 Października 2019 przez Tymi4n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Takkar Opublikowano 26 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Jestem na Nie Nie potrafisz podać linku do GT, wystarczy wpisać w google "jak podać link do gt". Link do steam jest ale do BANID już nie ma. Na serwerze nie przegrałeś zbyt dużo czasu. Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 26 Października 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Znowu nie dałeś linku do GT/BID Steam ID podasz na PW hmmm boisz się o swoją prywatność? xD wystarczy wziąć Twój link do profilu i na stronie typu steamid.io i CYK jest Twój SID XD Słaba aktywność na serwerze i forum. Twoje posty to podania na admina, a wcześniej podanie o serwer >.< Nie spełniasz wymagań - ODRZUCAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 26 Października 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi