Właściciel Takkar Opublikowano 3 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) @ MisieQxQ [P] Ile miałeś dziewczyn? Ze cztery jakoś takie na poważniej. [P] Skąd pomysł na Nick Takkar? Z gry FarCry Primal. [P] Czy masz już swoją wybrankę serca? Pytanie bardzo trudne, ciężko mi jest odpowiedzieć na tego typu pytanko. [P] Jaki żywioł najlepiej cię opisuje i dlaczego? Nie wiem, skąd Ty brałeś te pytania? XD [P] Jakie gry twoim zdaniem "Nigdy nie umrą"? Teraz akurat mamy takie nowe pokolenie, że żadna gra nigdy nie będzie wieczna. Widać z roku na rok jak grywalność w gry typu CS 1.6 czy Metin itd spada bardzo mocno. [P] Jaki kolor włosów u dziewczyn ci najbardziej odpowiada? Bez znaczenia kolor włosów, jakbym miał wybierać np kolor dla psa to brązowy. [P] Ulubiony klub piłkarski? Juventus. [P] Bułki czy chleb? xD Chleb. [P] Jaka jest według ciebie najlepsza marka samochodów? BMW [P] Jakie egzotyczne zwierzę chciałbyś mieć jako domowe? ło ku**a, niedźwiedzia jakiegoś xD [P] Co uważasz o polskim rapie? Zależy o czym myślałeś, pisząc "polskim rapie". Jeżeli Ci chodzi o "raperów" (o ile tak można nazwać ten syf), typu jakiś kamerzysta czy meduza itd to moim zdaniem nie można tego nazwać rapem. Co do raperów, Kali oraz Paluch na topie. [P] Dres czy dżinsy? Dres. [P] Pepsi czy Cola? Cola [P] Najlepszy Youtuber w Polsce według ciebie to...? Zwariowany Marcin. XDDDD [P] Gry przy których spędziłeś mnóstwo czasu to...? Metin2 (ten prawdziwy a nie te co teraz są), CS 1.6, Tibia. [P] Miałeś kiedyś coś złamanego? (np. ręka, noga) Nie, trzeba być twardym. [P] Ile masz wzrostu? Jak kończyłem technikum to miałem 183, teraz nie wiem ale chyba zmalałem xD [P] Ulubiony film? (może być kilka) Seria Obecność, Król Lew. [P] Wolisz być rudy czy łysy? Łysy, to tak jakbyś spytał czy chciałbym mieć fiuta czy nie... [P] Wolisz mieszkać w mieście czy na wsi? Mieszkam na wsi ale mam mieszkanie w mieście. xD @ Żwirek ♡ [P] Co byś chciał zmienić na forum? Właściciela xD [P] Jak poprawiasz sobie humor? Gram w lola, dzwonie do kumpla. [P] Twoje najlepsze wspomnienie z tego roku? To chyba jak udało mi się zdać za PIERWSZYM razem prawo jazdy na samochody ciężarowe. [P] Masz jakieś motto życiowe? Nigdy, nie mów nigdy. [P] Ulubiony kolor? Zielony, czarny. [P] Żałujesz jakiejś decyzji do dzisiaj? Tak i to bardzo, nie chce o tym pisać. [P] Czy jesteś za legalizacją marihuany? Tak, jestem. Opodatkowanie sprzedaży maryśki też by było spoko. [P] Masz rodzeństwo? Tak, brata. [P] Ulubione danie? Stejk [P] Dlaczego taka nazwa a nie inna? Podejrzewam, że chodzi o nick . A no spodobał mi się, posługuję się nim już od około 4 lat. [P] Czy musisz być cały przykryty kołdrą? Właśnie nie mogę, do połowy tylko. [P] Czy kiedykolwiek ukradłeś znak drogowy? Tak XDDD Znak stopu do dziś wisi w mojej amatorskiej siłowni. (Na szczęście nikt na tym nie ucierpiał, nowy znak pojawił się zaraz za dwa dni) [P] Co wkurza cię co niekoniecznie wkurza innych? A to bardzo dobre pytanie, wkurza mnie bardzo jak ktoś jest w czymś lepszy ode mnie. Akurat to jest zła cecha, nic na to nie poradzę. [P] Czy kiedykolwiek liczyłeś swoje kroki podczas spaceru? Wiele razy, starałem się też nie stawać na niebieską kostkę tylko chodzić cały czas po czerwonej. xD [P] Czy nadal oglądasz bajki? Nie. [P] Czy boisz się wysokości? Nie. [P] Czy śpiewasz w samochodzie? Tak [P] Kim chciałeś być w dzieciństwie? Może to będzie trochę dziwne, miałem dość nietypowe marzenie XD Chciałem zostać Papieżem (pozdro @ RekaWatykanu XD) [P] Czy posiadasz zdjęcie którego się wstydzisz lub wyszedłeś na nim dość głupio? Raczej nie, staram się podchodzić z dystansem do siebie. @ Weronikaa [P] Co Cię najbardziej denerwuje? Wpierdalanie się na przejście dla pieszych, jadąc na rowerze. [P] Czego się boisz? Spirytusu. [P] O czym najwięcej myślisz w ciągu dnia? O mojej nowej pracy. [P] W jakim filmie chciałbyś żyć? "Jestem legendą" [P] Najśmieszniejsza sytuacja z Twojego życia? Bawiliśmy się w klasie drugiej szkoły podstawowej w "brzydkie słowa". Bawiłem się w to ja, "lisek", "kalafior" i "skwarek". Ja powiedziałem "gówno" Lisek powiedział "pierdzielić" Kalafior powiedział "cipka" A skwarek powiedział "c**j" Jak Kalafior usłyszał, co powiedział Skwarek to pobiegł do facetki (wychowawczyni) i zakablował na niego, że tak brzydko mówi. Skwarek kolejnego dnia miał przyjść z rodzicami. [P] Którą postacią z świata Marvela byś chciał być? hmmm, Hulk xD [P] Ulubiona postać z GTA V? Ten murzyn z psem. [P] Masz prąd w domu? No mam [P] Jakiego koloru są Twoje włosy? Ciemny blond. [P] Jaki masz kolor oczu? Zielone. [P] Podaj 3 cechy, które najbardziej Cię opisują: Leniwy, zawzięty, pierdolnięty. [P] Jaki telefon posiadasz lub jaki planujesz kupić/zmienić? Aktualnie samsung galaxy s7 edge ale planuję go zmienić na galaxy 9. [P] Myślisz, że jesteś bezpieczny w internecie? Jak jakaś parówa ma problem to mogę nawet adres podać. [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? Król Lew. [P] Co zmieniłbyś na świecie? Stworzyłbym jedno państwo oraz usunął demokrację. [P] Czy myślisz, że palenie papierosów szkodzi zdrowiu? Tak. [P] Chciałbyś ćwiczyć na siłowni czy w domu (kalistenika)? Raczej w domu. [P] Chciałbyś mieszkać w bloku czy w swoim domu? Proste, że w domu. [P] W jakim stopniu wygląd osobisty wpływa na Twoje samopoczucie? Nie ma żadnego wpływu. Edytowane 3 Listopada 2019 przez Weronikaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 To niezłe marzenie XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieQxQ Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Kali Paluch OSTR o nich mi chodziło xDD Kameżysta dla 10 latkuw odpada to nie rab to jurz chip chop wyszszego szczebla <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi