Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odwiedziny madafaka

Takkar

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Witam serdecznie użytkownicy kochani. 

Wczoraj przejechałem około 600 km, aby spotkać się z naszą kochaną właścicielką @ Muchomorek ♡.

Po dotarciu w te odległe tereny Polski, spotkałem ją w najdalszych zakontkach naszego kraju. 

Była to bardzo miła wizyta, spotkałem również @ Żwirek ♡, przejechaliśmy się razem z nim w symulatorze tira 2019 i oczywiście poszliśmy do naszej właścicielki chlać ostro, tutaj jedyny minus, ONI NIE CHCIELI PIĆ!

Jak to w tradycji bywa, zostałem pięknie ugoszczony piwem i setką wiśniową (Lubelska). 

txpGOJo.jpg

Po zakończeniu spożycia alkoholu, postanowiłem wkręcić @ Justyna ^^i musieliśmy się rozstać. Piękne spotkanie. 

Pozdrawiam serdecznie. 

PS: PO PRAWEJ STRONIE ZDJĘCIA, ZNAJDUJE SIĘ KUWETA TEGO POJEBANEGO KOTA! 

Edytowane przez Takkar
  • Haha 4

• Właściciel
10 godzin temu, LeiNad napisał:

Jak ja bym dostał tylko setkę wiśniówki to bym się obraził.
ku**a, pół litra to jest absolutne minimum! O JEDNYM piwie nie wspomnę, krata piwa to jedyna, właściwa jednostka.
Wstyd! @ Muchomorek ♡

Ale kierować musiałem, dlatego tak mało. :beka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.