Nooooo Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Twój nick:mariopl IP/Steam ID:Jakie ip? Nazwa serwera:GreenHaze Data oraz godzina otrzymania bana:17-19 Mapa:Niepamiętam Link do paczki ze screenshot'ami:Nierobiłem ss Opis sytuacji:Perm od Paek niewiem nawet za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 @ peKUŚ. w bansie nic nie mam. Pewnie to co zwykle, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator PaeK Opublikowano 13 Listopada 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Mogłeś zobaczyć czy możesz wejść bo 15 minut później usunąłem zbanowane zakresy adresów IP.. @ Emzii ♥ do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi